NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-C125

DR-C125 on kiire, kompaktne ja kvaliteetne kahepoolne skanner. Skanneril on ka ultraheli kasutav topeltsöödu tuvastus, mis võimaldab usaldusväärset digiteerimist.

• Kompaktne ruumisäästlik disain
• Suure kiirusega värviline skannimine 25 lk/min
• Suurepärane pildikvaliteet
• Muljetavaldav dokumendikäsitsemine
• Topeltsöödu tuvastamine ultraheli kasutades
• Võimas tarkvarakomplekt

DR-C125 on kompaktne suure jõudlusega töörühma skanner. Seadet on lihtne kasutada ning on tagatud, et kõik teie skannimisülesanded saavad täidetud viivitusteta. Oma üliväikeste mõõtmetega (298 x 160 x 160 cm) on DR-2510C üks oma klassi kompaktsemaid ja kergemaid skannereid.

Kiired tulemused
Canoni uusimat CIS-sensorit kasutav DR-C125 on sama kiire nii must-valgel kui ka värvilisel skannimisel. Seega võite skannida olenemata dokumendi tüübist ühepoolseid dokumente kiirusega 25 lk/min ning kahepoolseid 50 lk/min.

Täpne skaneerimine
DR-C125 eraldusvõime on kuni 600 dpi, et kindlustada järjekindel ülim pildikvaliteet. Tänu innovatiivsele CIS süsteemi kasutamisele minimeerib DR-C125 pildimoonutused.

Erakordne pildikvaliteet
DR-C125 võimaldab nii värvilist, halltoonides kui ka must-valget kahepoolset skaneerimist. Tulemuseks on teravad, selged ja detailsed kujutised, isegi kui originaaliks on graafika, fotod või väga hele tekst. Kõrge lahutusvõime (kuni 600 dpi) ja värvieemaldamise funktsioon (võimaldab välja jätta punase, rohelise või sinise tooni) lisavad veelgi paindlikkust kvaliteedi tagamisel.

Usaldusväärne
Isehäälestumise lihtsus, selged klahvid ja palju kasutajasõbralikke funktsioone kindlustavad mugavad ja lihtsa kasutuse. Vastupidav ja töökindel DR-C125 töötab aastaid. Canoni unikaalne skaneerimissüsteem kindlustab, et skannerit ei pääseks rikkuma tolm.

Lihtne käsitsemine
Kolm programmeeritavat nuppu teevad lihtsaks tihtikasutavate toimingute automatiseerimise (nt dokumentide meilimise või failiks salvestamise). Lisaks sellele saab skannerit sisse/välja lülitada automaatselt USB kaudu.

Muljetavaldav dokumentide söötmine
Kaldega paberitee tagab optimaalse söötmise olenemata sellest, kas tegemist on õhukese või paksu originaaliga. Suurepärase skannimise nimel teevad tööd ka automaatse formaadituvastamise ning viltususe tuvastamise funktsioonid.

Võimas tarkvara
Skanneriga on kaasas mitu erinevat tarkvara, mis võimaldavad kasutajatel oma tööd efektiivsemaks muuta. CaptureOnTouch, Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office ja PageManager (Mac) on kõik mõeldud tootlikkuse tõstmiseks.