NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-C130

Kiire ja intuitiivne mudel DR-C130 lisab kontoritele ja töörühmadele väärtust täieliku professionaalse tarkvara ja sujuva pilvelahenduste integratsiooniga, muutes informatsiooni salvestamise ja jagamise lihtsaks.

• Kiire kahepoolne skannimine, värviliselt kuni 60 kujutist/min
• Usaldusväärne paberikasutus topeltsöödu vabastamisega
• Ülikompaktne ja mitmekülgne disain
• Varustatud võimsa tarkvarapaketiga
• Pilveteenuse pistikprogrammid rakendustele Google Docs, Evernote ja SharePoint

Kiire ja produktiivne skannimine
Kiire skannimine – kuni 30 lk/min / 60 kujutist/min – saavutatakse nii värviliselt kui mustvalgelt skannides tänu Canoni innovatiivsele CMOS CIS-sensorile ja suure eredusega LED-tehnoloogiale. Ühe läbimisega kahepoolsete dokumentide skannimise võimalus kiirendab teie dokumendi töövoogusid, samas kui 50-leheline dokumendisöötur lubab teil produktiivsust kõrgel hoida. Mudel DR-C130 on turul olevatest konkureerivatest toodetest kuni 50% energiasäästlikum.

Lihtne kasutada
Esipaneeli abil on lihtne ühe nupuvajutusega skannimist peatada, alustada või jätkata. Samuti võite skannimistöid registreerida, kasutades CaptureOnTouch tarkvara, ning alustada skannimist käivitusnupule vajutamisega, et tihti kasutatavaid skannimistoiminguid kiiresti sooritada. Tarkvara CaptureOnTouch on varustatud ka täisautomaatse funktsiooniga, mis säästab teie aega, valides skannimistöödele automaatselt parimad sätted.

Säilitage erakordne produktiivsus
Mudel DR-C130 saab kergesti hakkama mitmete erinevate paberkandjatega, alates reljeefkirjaga kaardist kuni 3 m pikkuste lehtedeni. Skanneri kolmesuunalise disainiga alus laseb teil skannida suletud, avatud või poolavatud väljastusalusega, võimaldades mitmekülgsust seal, kus lauaruumi kokkuhoid on tähtis. Usaldusväärne skannimine saavutatakse ka tänu mugavale topeltsöödu vabastamise süsteemile, mis lubab kasutajal erijuhtudel, kui skannitava ümbriku või dokumendi küljes on märkmekleeps, seda ignoreerida ja skannimistoiminguid jätkata.

Täiustatud pildikvaliteet
Mudel DR-C130 on varustatud mitmete pilditöötlusfunktsioonidega, mis aitavad teil alati silmapaistva kvaliteediga tulemusi saavutada. Funktsioonid, nagu kiiva kujutise korrigeerimine, tühja lehekülje vahelejätmine ja teksti suuna tuvastus, võimaldavad kujutist täpselt ja õigesti paljundada.

Sujuv pilveühendus
Saate skannida ja salvestada dokumente otse pilverakendustesse nagu SharePoint, Evernote ja Google Docs. Seejärel saab andmetele nutitelefoni või arvutit kasutades juurde pääseda. Mudeli DR-C130 jaoks on saadaval ka EMC Captiva Cloud Capture Run Time moodul, mis võimaldab arendajatel hõlpsalt veebipõhiseid skannimisrakendusi luua.

Varustatud täieliku tarkvarakomplektiga
Mudel DR-C130 on varustatud tippkvaliteetse tarkvaraga, mis aitab teil saavutada väga professionaalseid skannimistulemusi ning luua, muuta ja hallata dokumentide töövooge. Tarkvara sisaldab programme CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office ja Kofax VRS.