NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-C225

Õhuke ja ülikompaktne imageFORMULA DR-C225 on äärmiselt ruumisäästlik. Seadme ainulaadne vertikaalne J-Path-disain võimaldab seda suurepäraselt paigutada kitsastesse ruumidesse ja väikestele kontorilaudadele.

• Õhuke ja kompaktne disain ainulaadse vertikaalse J-teega söötmisega
• Lihtne ja kiire skannimine tänu intuitiivsetele funktsioonidele
• Kiire kahepoolne skannimine: kuni 50 lk/min 300 punkt/tolli juures
• Tarkvarapakett kõigi teie skannimisega seotud vajaduste rahuldamiseks
• Hübriidne mudel Windowsi ja Maci jaoks


Kompaktne ja unikaalne disain
Ainulaadset disaini ja uudseid funktsioone ühendav DR-C225 pakub soodsat skannimisvõimalust, tegemata järeleandmisi jõudluses. Vertikaalne J-teega transpordisüsteem annab seadmele DR-C225 oma klassi väikseima paigutuspinna. Seadet DR-C225 on võimalik kitsastes oludes otse vastu tagaseina või leti peale paigutada. Otseläbiv paberitee teeb skannerist DR-C225 äärmiselt mitmekülgse seadme, millega saab kergesti skannida ka paksust või reljeefsest materjalist kaarte.

Kiire ja kindel skannimine
DR-C225 skannib värvilisi dokumente muljetavaldava kiirusega kuni 25 lk/min (kahepoolselt 50 kujutist minutis), kusjuures paberi veakindel sissesöötmine on tagatud topeltlehti tuvastava ultrahelianduriga.

Lihtne kasutamine ja suurepärased tulemused
DR-C225 on täis uuenduslikke võimalusi, mis aitavad skannimisprotsessi kasutajatele lihtsamaks muuta. Programmis CaptureOnTouch on täisautomaatfunktsioon Full Auto Mode, mis valib vastavalt dokumendi sisule parima seadistuse. Kiire ühe puudutusega skannimine võimaldab keerulisi ülesandeid teha vaid mõne hetkega. Veel üheks mudeli DR-C225 uuenduseks on dokumentide esikülg üleval asendis söötmise võimalus, mis lubab kasutajatel aja säästmiseks dokumente sisestada nende loomulikus asendis.

Täiustatud CaptureOnTouch
Uusimad täiustused tarkvaras CaptureOnTouch pakuvad lihtsamat ja intuitiivsemat skannimiskogemust. See võimas ja mitmekülgne skannimislahendus disainiti ümber – sellel on nüüd samm-sammuline ikoonidepõhine kasutajaliides, mis laseb kasutajatel oma dokumente veelgi lihtsamalt skannida, muuta ja saata. Kasutajad saavad oma paberdokumente kiiresti mitmetesse vormingutesse (PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG ja PowerPoint) teisendada. CaptureOnTouch on sama võimekas kui lihtne dokumendifailide rakendus, võimaldades teil skannida ja luua otsinguga PDF-dokumente – sh lihtne tekstipõhine otsing ja taastamine. Dokumente saab skannida ka PDF/A-failidesse, mis on pikaajalises arhiivimises standardselt kasutatav vorming.

Võimas ja mitmekülgne tarkvara
Seadmega DR-C225 on kaasas võimsad ja mitmekülgsed kohe kasutusvalmis olevad tarkvarad, mis võimaldavad kasutajatel tõhusamalt töötada. CaptureOnTouch, Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office ja PageManager (Mac) on kõik mõeldud tootlikkuse tõstmiseks.

Pilve skannimine
Veelgi suurema kaasasolevate pluginate valikutega saate hõlpsasti skannida oma pilvepõhisesse dokumendi- ja andmehalduse lemmikteenusesse, sh SugarSync, OneDrive ja Dropbox ning Google Drive™, SharePoint ja Evernote.