NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-C225W

Mudeli DR-C225W sisseehitatud Wi-Fi võimaldab juhtmevaba skannimist mobiilist, tahvelarvutist ja lauaarvutist. Täiuslik kontorikasutajate vahel jagamiseks, jäädvustades dokumente kliendi edasimüügipunktides ning skannides neid kodus.

• Skannige Wi-Fi abil lauaarvutisse, Maci, iOS-i ja Androidi seadmetesse
• Ülikompaktne seade ainulaadse J-teega disainiga
• Kiire Wi-Fi skannimine kuni 50 kujutist/min
• Tarkvarapakett kõigi teie skannimisega seotud vajaduste rahuldamiseks
• Täiustatud pilditöötlusfunktsioonid
• Lihtne ja kiire skannimine tänu intuitiivsetele funktsioonidele

Paindlik jäädvustamine ja jagamine
Sisseehitatud Wi-Fi-ga mudeliga DR-C225W saavutate parema kliendikogemuse ja kiirema otsuste langetamise. See võimaldab iPad®-idel, iPhone®-idel ja Androidi seadmetel tõhusalt mitmeid dokumente otse müügikohas jäädvustada. Kiiremaks töötlemiseks saab olulisi kliendiandmeid kiiresti kinnitada ning kohe pilvepõhistesse äritöövoogudesse ja andmehaldussüsteemidesse saata. Ettevõtted saavad jagada mudelit DR-C225W juhtmevabalt ettevõtte osakondade või väikeste kontorite vahel. Lihtsasti kasutatav juhtmevaba ühenduse seadistamistööriist võimaldab sujuvamat lülitumist pääsupunktirežiimi ja jaamarežiimi (infrastruktuuri režiimi) vahel. Mudelit DR-C225W saab kasutada ka standardset USB-ühendust kasutades.

Kompaktne profiil, inspireeriv disain
Tänu oma ainulaadsele vertikaalsele J-teega dokumendi söötmise disainile kasutab DR-C225W skannides vähem lauaruumi. Skanneri saab asetada mugavalt väikesele kitsale lauale, aknalauale või kliendi jaemüügipunktidesse, kus võib olla piiratud ruum.

Kiire ja mitmekülgne skannimine
Et aidata meeskondadel kiirelt ja tõhusalt tööd teha, pakub mudel DR-C225W kiiret kahepoolset skannimist (kuni 50 kujutist/min Wi-Fi režiimis).¹ 30-leheline automaatne dokumendisöötur koos topeltsöödu ultrahelituvastusega töötleb usaldusväärselt erinevate dokumentide pakke. Valitav sirge söötmistee võimaldab lihtsat ID-kaartide, fotode ja 3 m pikkuste paberite skannimist.

Täiustatud pilditöötlus
Mudel DR-C225W hõlmab täiustatud pilditöötlusfunktsioone, sh automaatne värvituvastus, tekstiparendus ja kiiva kujutise korrigeerimine. MultiStream™ tehnoloogia võimaldab samaaegset pildi väljastamist erinevates skannimisrežiimides.

CaptureOnTouch
Muutke skannimiskogemus lihtsamaks ja intuitiivsemaks tarkvara CaptureOnTouch samm-sammulise ikoonidepõhise kasutajaliidese abil. Hiljuti täiustatud funktsioonid toovad teie käeulatusse võimsad, kuid lihtsasti kasutatavad dokumentide skannimis- ja redigeerimisvõimalused. Täisautomaatses režiimis rakendab CaptureOnTouch automaatselt dokumendi sisu jaoks täiuslikud seaded.

Tarkvara ülesannete tõhusamaks muutmiseks
DR-C225W sisaldab mitmeid võimsaid kohe kasutusvalmis olevaid tarkvarasid, et suurendada lauaarvutiga töötades oma tootlikkust, sh: BizCard, PaperPort (Win), OmniPage, eCopy PDF Pro Office ja PageManager (Mac). Saate tootlikkust suurendada ka täiendavate pluginatega SharePointi, Evernote'i, SugarSynci, OneDrive'i, Google Drive™-i ja Dropboxi jaoks.

CaptureOnTouch Mobile
See tasuta allalaaditav mobiilirakendus laseb teil skannida dokumendipakke otse oma mobiili/tahvelarvutisse ning võimaldab ka täiustatud pilditöötlust nagu automaatne dokumendi suuruse tuvastamine, kiiva kujutise korrigeerimine ja tühja lehekülje tuvastamine.