DR-F120

507.31 €

Nautige hõlpsat ja kiiret skannimislahendust mitmekülgse skanneriga imageFORMULA DR-F120, millel on sisseehitatud automaatne dokumendisöötur ja tasaskanner. See on täiuslik erinevate dokumenditüüpide kvaliteetseks jäädvustamiseks.

• Olge tootlik tänu 20 lk/min kahepoolsele skannimisele ja 50-lehelisele automaatsele dokumendisööturile
• Skannige raamatuid, ajakirju või õrnu materjale sisseehitatud tasaskanneriga
• Saavutage tänu täiustatud pilditöötlusele iga kord silmapaistev kvaliteet
• Skannige hõlpsasti, kasutades tarkvara CaptureOnTouch 3 ja ühepuutelisi töönuppe
• Skannige muudetavatesse PDF-failidesse ning ühendage oma pilverakendustega
• Vähendage kulusid tänu energiatõhusale kasutamisele

Maksimaalne tootlikkus
Jäädvustage erinevaid dokumenditüüpe täpselt ja tõhusalt mudeliga DR-F120: see on kompaktne kõik-ühes skannimislahendus, mis hõlmab nii automaatset dokumendisööturit kui ka tasaskannerit. Saate säästa oma väärtuslikku aega, kasutades 50-lehelist dokumendisööturit, millel on kiirem (20 lk/min) skannimiskiirus. Mudeliga DR-F120 võite kindel olla, et saavutate oma soovitatava päevase töömahu – 800 skanni päevas.

Lihtne paberikasutus
Mudel DR-F120 annab oma kompaktsest ja väikesest korpusest olenemata teile täieliku paindlikkuse, et saaksite skannida erinevaid materjale. Otseläbiv automaatse dokumendisööturi paberitee mahutab A4-formaadis dokumente ning kuni 1000 mm pikkuseid prindimaterjale. Nautige segadokumente skannides suuremat usaldusväärsust ja säästke aega tänu eraldusrullikule söötmismehhanismis. Tasaskanner on täiuslik raamatute, passide või ajakirjade jaoks ning jäädvustab hõlpsasti kuni Legal suuruses lehekülgi. See tuleb samamoodi toime ka fotode või muude paksude, õhukeste ja delikaatsete dokumentidega.

Suurepärane pildikvaliteet
Mudel DR-F120 saavutab iga kord suurepärased tulemused tänu 600 punkt/tollisele skannimisele, mitmetele sisseehitatud pildiparendusfunktsioonidele ning Canoni uuendatud pildindustehnoloogiale. Saavutate erakordse värvitäpsuse ning värvid on tänu skanneri 3-mõõtmelisele värvikorrektsiooni funktsioonile originaaldokumendiga samasugused.

Lihtne ja kasutajasõbralik
Saavutage suurepärased tulemused vaid ühe nupuvajutusega, kasutades täisautomaatset režiimi, mis rakendab iga skannitud kujutise jaoks automaatselt parimad seaded. Sisseehitatud tööriistad eemaldavad tühjad leheküljed ning tuvastavad automaatselt paberi suuruse ja teksti suuna. Automaatne kiiva kujutise korrigeerimise funktsioon sirgendab dokumentide söötmise nurga all. Sagedased toimingud saab teha veelgi lihtsamaks, määrates need skanneri paneelil asuvale kolmele nupule

Kaasasolev tarkvara annab teile rohkem valikuvõimalusi
Mudel DR-F120 pakub lihtsat ja intuitiivset skannimiskogemust, kasutades Canoni tarkvara CaptureOnTouch 3. Selle mitmekülgse skannimislahendusega saavad kasutajad oma dokumente veelgi mugavamalt skannida, muuta ja saata. Selle samm-sammuline ikoonipõhine kasutajaliides laseb kasutajatel oma paberdokumente kiiresti mitmetesse failivormingutesse (PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG ja PowerPoint) konvertida. CaptureOnTouch on sama võimekas kui lihtne dokumendifailide rakendus, võimaldades kasutajatel skannida ja luua otsinguga PDF-dokumente – sh lihtne tekstipõhine otsing ja taastamine. Olemas on pilveteenuste pluginad teenuste SharePoint, SugarSync, OneDrive, Dropbox, Google Drive™ ja Evernote jaoks, samuti on kaasas ISIS- ja TWAIN-draiverid.

Lihtne kasutamine ja hooldamine
Tänu kasutajasõbralikule disainile on mudelit DR-F120 lihtne hooldada. Söötmisrullikuid saab kasutaja ise vahetada, mis tähendab, et puuduvad hooldustehniku kohalekutsumise kulud. Teie kulud püsivad madalad tänu skanneri energiatõhususele, seade kasutab töötades vähem kui 20 W energiat.

Tooteid samast grupist…

P-208II

P-215II

DR-F120

DR-C240

DR-M140

DR-M160 II

DR-6010C

DR-6030C

DR-M1060

DR-G1130 Kasutatud

DR-X10C

DR-C230