DR-M160 II

934.30 €

imageFORMULA DR-M160II on tootlikkust tõstev lauaskanner. Oma jõulise disaini, kiiruse ja töökindluse tõttu sobib see suurepäraselt suurte paberikoguste skannimiseks.

• Oma klassi parim värviline skannimine kiirusel kuni 120 kujutist/min
• Jõuline disain, mis saab hakkama kuni 7000 skannimisega päevas
• Windowsi, Maci ja Linuxiga ühilduv
• Kompaktselt kokku pandud ja äärmiselt tootlik
• Töökindel paberisöötur, mis hõlmab topeltlehtede korduseraldamist
• Soovitatav töökoormus kuni 7000 lehte päevas


DR-M160 II on tootlik ülikompaktne skanner, mis sobib ideaalselt suurte paberikoguste skannimiseks.


Kiire skanner suurte paberikogustega töökeskkondadesse
Mudel imageFORMULA DR-M160II on mõeldud nõudlikele skannimiskeskkondadele ning see skannib ülimalt tõhusalt, kuni 120 kujutist minutis. See on täiuslik OCR-töötlemiseks nii Windowsi kui ka Maci keskkondades.

Kiireid tulemusi tagav jõuline disain
Tootlikkuse tõstmiseks hõlmab seadme tugev disain muljetavaldavat 60-lehelist sööturit, mis võimaldab erinevate dokumendikomplektide kombineerimist. Seade DR-M160II on mõeldud erinevate paberitüüpide ülimalt töökindlaks söötmiseks ja eraldamiseks - paksudest kuni õhukeste lehtedeni, reljeefsetest kaartidest kuni kolme meetri pikkuste dokumentideni. Päevas kuni 7000 skanni võimaldava seadme DR-M160II konstruktsioonis on kasutusel vastupidavad söötmisrullikud ja töökindel paberi transportimise süsteem, mistõttu on seade äärmiselt vastupidav ja saab hakkama harilikust suurema töökoormusega.

Muretu paberimajandus
Ainulaadne eraldussüsteem võimaldab skanneril dokumente automaatselt uuesti sisestada neil harvadel juhtudel, kui tuvastatakse topeltsööt, mistõttu on kasutaja sekkumise vajadus võimalikult väike. Topeltsöödu vabastusnupp võimaldab kasutajal kiiresti topeltsöödu tuvastust eirata ja skannimist jätkata.

Intuitiivne tarkvarapakett kasutamise lihtsustamiseks
Skanneriga imageFORMULA DR-M160II on kaasas tarkvara, mida on lihtne sujuvaks skannimiseks ja dokumentide haldamiseks kasutada. Programmil CaptureOnTouch on intuitiivne kasutajaliides, milles on kasutatav täisautomaatne režiim lihtsustatud skannimiseks. Lisaks toetab see skannimist erinevatesse failivormingutesse (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP ja PowerPoint) ning on SharePoint-ühilduvusega. CapturePerfect on ideaalne kõige olulisemate pakettskannimiste tarbeks, kuna selles on saadaval parimad dokumendihalduse ja saatmise meetodid, muuhulgas otse kausta, e-postile ja SharePointi skannimine. Lisaks on seadmega kaasas oma ala parim pilditöötlustarkvara Kofax VRS (koos AIPE-ga) ja eCopy PDF Pro Office, mis on mõeldud PDF-vormingus dokumentide kiireks loomiseks, muutmiseks ja teisendamiseks.

Mitmekülgsed valikud ja tarkvara
Köidetud materjalide lihtsaks skannimiseks ühendage DR-M160II Canoni valikulise A3 Flatbed 201 või A4 Flatbed 101 skanneriga. Lisavalikud hõlmavad vöötkoodimoodulit III ja 2D vöötkoodimoodulit.

Tooteid samast grupist…

P-208II

P-215II

DR-F120

DR-C240

DR-M140

DR-M160 II

DR-6010C

DR-6030C

DR-M1060

DR-G1130 Kasutatud

DR-X10C

DR-C230