NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


DR-M160

Dokumendiskanner imageFORMULA DR-M160 on tootlikkuse suurendamise võimalusi võrreldes oma klassi parim seade. Oma jõulise disaini, kiiruse ja töökindluse tõttu sobib see suurepäraselt suurte paberikoguste skannimiseks.

• Kompaktne ruumisäästlik disain
• Oma klassi parim kiirus - kuni 60 värvilist lehekülge minutis
• Suurepärane pildikvaliteet
• Töökindel paberisöötur, mis hõlmab topeltlehtede korduseraldamist
• Muljetavaldav dokumendikäsitsemine
• Soovitatav töökoormus kuni 7000 lehte päevas
• Võimas tarkvarakomplekt

DR-M160 on kompaktne suure jõudlusega töörühma skanner. Seadet on lihtne kasutada ning on tagatud, et kõik teie skannimisülesanded saavad täidetud viivitusteta.

Kiired tulemused
Töörühma tootlikkuse tõstmiseks hõlmab seadme töökindel disain muljetavaldavat 60-lehelist sööturit, mis võimaldab erinevate dokumendikomplektide segamist. Seade DR-M160 on mõeldud erinevate paberitüüpide ülimalt töökindlaks sissesöötmiseks ja eraldamiseks - üliõhukestest kuni paksude lehtedeni, reljeefsetest kaartidest kuni kolme meetri pikkuste dokumentideni. Päevas kuni 7000 skanni võimaldava seadme DR-M160 konstruktsioonis on kasutusel vastupidavad söötmisrullikud ja töökindel paberiteisaldussüsteem, mistõttu seade on äärmiselt vastupidav ja saab hakkama harilikust suurema töökoormusega.

Täpne skaneerimine
DR-3010C eraldusvõime on kuni 600 dpi, et kindlustada järjekindel ülim pildikvaliteet. Tänu innovatiivsele CIS süsteemi kasutamisele minimeerib DR-3010C pildimoonutused.

Erakordne pildikvaliteet
DR-3010C võimaldab nii värvilist, halltoonides kui ka must-valget kahepoolset skaneerimist. Tulemuseks on teravad, selged ja detailsed kujutised, isegi kui originaaliks on graafika, fotod või väga hele tekst. Kõrge lahutusvõime (kuni 600 dpi) ja värvieemaldamise funktsioon (võimaldab välja jätta punase, rohelise või sinise tooni) lisavad veelgi paindlikkust kvaliteedi tagamisel.

Usaldusväärne
Ainulaadne eraldussüsteem võimaldab skanneril dokumente automaatselt uuesti sisestada neil harvadel juhtudel, kui tuvastatakse topeltsööt, mistõttu on kasutaja sekkumise vajadus võimalikult väike. Topeltsöödu vabastusnupp võimaldab kasutajal kiiresti topeltsöödu tuvastust eirata ja skannimist jätkata. Suurepärase skannimise nimel teevad tööd ka automaatse formaadituvastamise ning viltususe tuvastamise funktsioonid.

Võimas tarkvara
Skanneriga imageFORMULA DR-M160 on kaasas tarkvara, mida on lihtne sujuvaks skannimiseks ja dokumentide haldamiseks kasutada. Programmil CaptureOnTouch on intuitiivne kasutajaliides, milles on kasutatav täisautomaatne režiim lihtsustatud skannimiseks. Lisaks toetab see skannimist erinevatesse failivormingutesse (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP ja PowerPoint) ning on SharePoint-ühilduvusega. CapturePerfect on ideaalne kõige olulisemate pakettskannimiste tarbeks, kuna selles on saadaval parimad dokumendihalduse ja saatmise meetodid, muuhulgas otse kausta, e-postile ja SharePointi skannimine. Lisaks on seadmega kaasas oma ala parim pilditöötlustarkvara Kofax VRS ja eCopy PDF Pro Office, mis on mõeldud PDF-vormingus dokumentide kiireks loomiseks, muutmiseks ja teisendamiseks.