Digiarhiiv väikekontorile

Overall pakub digitaalset dokumendi arhiveerimise- ja halduslahendust. See koosneb stabiilsest ja mugavast eestikeelsest skannimis- ja halduslahendusest. Antud lahendused tagavad digitaalsetele dokumentidele turvalise keskkonna ja teeb kasutajale nende skannimise ja leidmise väga lihtsaks ja kiireks. Lahendus ise on eestikeelne ja väga hästi ühildatav erinevate andmebaaside ja kliendi rakendustega. Skannimiseks saab kasutada kõiki Canoni dokumendiskannereid, Meap-toega kontori väljastuslahendusi ja Twain-driveri toega multifunksionaalseid väljastusseadmed.

Informatsioon on tänapäeval üks levinumaid töövahendeid ning selle efektiivseks vahetamiseks kasutame pidevalt uuenevaid võimalusi ja kanaleid. Tulenevalt infotehnoloogia kiirest arengust tekib suur hulk informatsiooni juba digitaalsel kujul. Sõltumata muutustest on tänapäeva inimesed endiselt aplad kasutama aga paberit kui kõige mugavamat meediumit informatsiooni talletamiseks, omandamiseks ja edastamiseks.

Paberi kasutus on vaatamata ennustustele pidevalt kasvanud. Suur osa ettevõtte tegevuseks vajaminevast informatsioonist on endiselt paberdokumentidena ning sellepärast ka raskesti kättesaadav.

Parema ja mugavama tööprotsessi nimel tuleks aga mittestruktuurne informatsioon mis on paberil muundada digitaalseks, struktureerituks ehk hõlpsasti hallatavaks teabeks. Selleks on tarvis lihtsasti kasutatavat digitaalse arhiveerimise lahendust.

Overalli pakutav haldussüsteemi lihtne kasutajaliides võimaldab kiiret dokumentide lisamist, redigeerimist ja otsingut. Skannitud dokumentide kirjeldamiseks on võimalik luua teile sobilik otsingusõnade hulk. Võimalik on tuua metaandmed teistest andmebaasidest ja kliendi rakendustest.

Soovitud dokumendi otsimine digitaalsest arhiivist on kiire ja mugav. Dokumenti on võimalik suurendada, pöörata ning liikuda leheküljelt leheküljele ja dokumendist dokumenti. Digitaalset dokumenti on võimalik saata nii e-posti manusena, lingina kui ka failiks kettale. Juhul, kui teid huvitab täpsem informatsioon kirjeldatud lahenduse kohta või soovite tutvuda erinevate võimalustega digitaalse arhiveerimise valdkonnas, siis palun võtke ühendust meie kliendihalduritega või lähima Overalli müügiesindusega.