NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS 110 IS sinine

12,1 megapiksline Digital IXUS 110 IS võimaldab salvestada rohkem detaile. Lainurk-objektiivi ning 16:9 suhtega vedelkristallekraani kasutav kaamera pakub stiilset võimalust huvitavate fotode ja kõrglahutusvideo salvestamiseks.

• 12,1 megapiksline kaamera neljas erinevas värvitoonis
• 4x suumiga ja optilise stabilisaatoriga lainurkobjektiiv (28 mm ekvivalent)
• Laiekraan suhtega 2,8" PureColor LCD II vedelkristallekraan
• Nutikas automaatrežiim ja võtte tuvastamise tehnoloogia
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• Liikumise tuvastamise tehnoloogia
• Näotuvastustehnoloogia
• Laiekraan kõrglahutusvideo (720p)
• HDMI-väljund

Kurviline ja värviline
Teistest kaameratest eristuv Digital IXUS 110 IS on ümara ja elegantse disainiga ning on saadaval kuldse, hõbedase, roosa ja sinisena.

12,1 megapikslit
12,1 megapiksline lahutusvõime laseb printida postri formaadis fotosid või pilte kärpida, et nende kompositsiooni parandada.

Lainurk-objektiiv
4x optilise suumi ja optilise pildistabilisaatoriga lainurk-objektiiv (28 mm ekvivalent) laseb jäädvustada imelisi maastikupilte, pildistada grupipilte lähemalt kui muidu ning on väga kasulik kitsas ruumis pildistamisel. Canoni optiline pildistabilisaator tagab teravad pildid kogu fookuskauguste vahemikus.

Laiekraan LCD
Laiekraan videote ning panoraamfotode paremaks vaatamiseks on kaameral 2,8" laiekraan vedelkristallekraan. Valikulised ekraanivihjed annavad teavet kaamera funktsioonide kohta.

Võtte tuvastamise tehnoloogia
Nutikas automaatrežiim kasutab võtte tuvastamise tehnoloogiat, et määrata subjekti heledus, kontrst ja üldine värvsus. Kaamera otsib seejärel 18 erineva režiimi hulgast sobivaima ning hetk jäädvustatakse sobivaima seadistusega.

Välkkiire kujutisetöötlus
Canoni DIGIC 4 protsessor võimaldab eriti kiiret kujutisetöötlust, kaamera reageerimist, ületamatut pildikvaliteeti ning erksaid ja rikkaid värve. Canoni edasiarendatud müravähendus võimaldab ka kõrgete ISO tundlikkuste kasutamisel salvestada rikkalikke värvidega, detailseid fotosid. DIGIC 4 protsessor kasutab ka funktsiooni i-Contrast, mis võimaldab keerulistes valgustingimustes saada kontrastseid ning detailsemaid fotosid.

Ei udustele piltidele!
Digital IXUS 110 IS võitleb uduste piltidega kasutades liikumise tuvastamise tehnoloogiat. Auto ISO ja automaatrežiimi kasutamisel kasutatakse erinevaid tehnoloogiaid, et tuvastada kaamera ja subjekti liikumine. Seejärel valib kaamera ISO tundlikkuse, mis annab selle võtte puhul parima kvaliteediga pildi.

Näotuvastustehnoloogia
Erinevate näotuvastustehnoloogiate komplekt võimaldab tuvastada kaadris kuni 35 nägu ning kohandada selle järgi fookuse, säri, välke ning valgetasakaalu sätted. Niimoodi on tagatud optimaalsed tulemused ja naturaalsed nahatoonid. Näo valimise ja jälitamise funktsioon võimaldab valida konkreetse inimese võttel põhisubjektiks. Näotuvastusega iseavaja teeb grupifotode jäädvustamise lihtsaks, tehes foto alles siis, kui kaadris tuvastatakse lisainimene.

HD-videoklipid ja HDMI-liides
Rikasta oma fotokogu kõrglahutusega videoklippidega. Kaamera suudab salvestada 720P lahutusvõimega videot kiirusega 30 k/s. Kaamera saad ühendada oma uue telekaga kasutades HDMI-liidest.