NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS 1100HS must

IXUS 1100 HS edevas metallkorpuses on peidus 12x suum. Tänu HS-süsteemile ja lihtsalt kasutatavale puutetundlikule ekraanile saate teha suurepäraseid fotosid ja täis-HD videoid nii päeval kui ka öösel.

• 12x suum, 28mm lainurk.
• Nutikas pildistabilisaator
• HS-süsteem (12,1 MP)
• Ülikompaktne metallkorpus
• 3,2“ PureColor II puutetundlik vedelkristallekraan
• Täis-HD, võimendusega pildistabilisaator
• Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
• Kiire sarivõte (High-speed Burst) ja üliaegluubis video (Super Slow Motion Movie)
• iFrame video ja Movie Digest
• Loomingulised režiimid
• Vihjed ja nõuanded


Paindlik ja terav
12x optilise suumiga Canoni objektiiv toob kauged objektid käeulatusse ning 28mm lainurkobjektiiv mahutab kaadrisse grupipildid ja ulatuslikud maastikuvõtted. Nutikas pildistabilisaator valib seitsme optilise pildistabilisaatori režiimi hulgast just sinu stseeni jaoks sobiva, tehes teravaid ja detailseid fotosid/ videoid ning vältides piltide hägusust.

HS-süsteem
HS-süsteem toimib väga hästi ka nõrgas valguses, võimaldades jäädvustada võttekoha atmosfääri ilma välgu või statiivita. Suure jõudlusega DIGIC4 protsessor ja tundlik sensor tagavad suurepärase pildikvaliteedi igas olukorras.

Õhuke ja stiilne
Canoni tipptehnoloogia on pakitud ülikompaktsesse IXUSe disainkorpusesse, mis mahub kergesti taskusse.

Ühe sõrmega juhtimine
Suure, kõrglahutusega 3,2“ PureColor II puutetundliku vedelkristallekraaniga on pildistamine, filmimine ja piltide vaatamine kiire, lihtne ning meeldiv. Puutetundlik ekraan võimaldab puutega teravustamist (Touch AF) ja ka päästiku (Touch Shutter) kasutamist ning funktsioonide oma soovi järgi paigutamist.

Täis-HD videod
Selle kaameraga tehtavaid stereoheliga täis-HD (1080p) videoid võib julgelt teistega jagada. Tegevuste lähemalt filmimiseks saab kasutada optilist suumi, võimendus ja dünaamiline pildistabilisaator hoiavad ära aga kaadrite rappumise. Pildistamiselt saab filmimisele kiiresti üle minna eraldi videonupu abil ja HDMI-CEC väljund võimaldab videoid HD-telerist esitada.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim (Smart Auto) tuvastab stseeni ja valib 32 režiimi seast (videos 21 režiimi) selleks ideaalsed seaded. Teie lihtsalt kadreerige ja vajutage päästikule.

Kiire sarivõte ja üliaegluubis video
Et ükski hetk jäädvustamata ei jääks tehakse Kkiire sarivõttega 7,8 fotot sekundis (3 MP). Üliaegluubis videorežiimis jäädvustatakse liikumine aga kiirusega 1/8.

iFrame video ja Movie Digest
IXUS 1100 HS kaameraga saab filmida nii PC-ga kui Maciga sobivat HD-videot (720p) optimeeritud Apple iFrame'i vormingus, mis võimaldab kiiret importimist ning lihtsat töötlemist ja jagamist. Kasutades aga Movie Digest saab iga foto eel salvestada 4-sekundilise videoklipi ning koostada päeva klippidest VGA-video.

Loomingulised režiimid
Kasutage kõikki lõbusaid pildistamisrežiime ja päästke oma loomingulisus valla. Efektide seas on vanaaegset muljet matkiv mängukaameraefekt (Toy Camera), fotodel või videotes väikesemõõtmelise mudeli mulje jättev miniatuur- (Miniature) ning mustvalge (Monochrome) efgekt.

Vihjed ja nõuanded
Kasutajaliideses ilmuvad vihjed ja nõuanded aitavad menüüs navigeerida ning kaamera võimalusi ja seadeid paremini tundma õppida.