NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
Digital IXUS 115 HS must

Digital IXUS 115 HS must

IXUS 115 HS on kompaktne ning stiilne kaamera, millel on HS-süsteem, nutikas automaatrežiim, Full HD-videote salvestamine ning suur 7,6 cm PureColor II G LCD-ekraan. Kaamera on saadaval neljas erinevas värvitoonis.

• HS Süsteem (12,1-megapikslit)
• 28mm objektiiv 4x zoomi ja optilise pildistabilisaatoriga
• Roostevabast terasest korpus
• 7,6 cm (3.0 ") PureColor II G LCD-ekraan
• Optilise zoomi ja dünaamilise pildistabilisaatoriga Full HD video salvestamine
• HDMI-liides
• Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
• Kiire sarivõte ja Super Slow videorežiim
• Movie Digest
• Loovad võtterežiimid
• Lisaseadmena veekindel kest


HS Süsteem (12,1-megapikslit)
HS Süsteem hiilgab hämaras ning jäädvustab tõetruud pildid välku või kolmjalga kasutamata. Ülitundlik DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor garanteerib suurepärase kvaliteediga pildid igas olukorras.

4x zoom'i ja optilise pildistabilisaatoriga 28mm objektiiv
Kõrgkvaliteetse 24mm lainurk objektiiviga saate täpselt sellise võtte nagu soovite, alates panoraam maastikuvõtetest kuni peovõteteni. 4x zoom ja optiline pildistabilisaator hoiab võtted värinavabana.

Roostevabast terasest korpus
Sale metallist kere annab kaamerale kvaliteetse mulje ja suurepärase kasutusmugavuse ning säilitb IXUS'e stiilse välimuse.

7,6 cm (3.0") PureColor II G LCD-ekraan
Võtete kadreerimine on imelihtne tänu suurele 6,7 cm (2.7”) kõrglahutusega PureColor II G LCD-ekraanile. Karastatud klaasist väliskiht tagab suurepärase tugevuse ja selguse.

Full HD-video optilise zoom'i ja dünaamilise pildistabilisaatoriga
Kaamera jäädvustab kõrge kvaliteediga videosid Full HD 1080p formaadis. Filmimisel saab kasutada kaamera optilist zoom'i ning dünaamiline pildistabilisaator vähendab värinast ja liikumisest tekkivad udusust.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim tuvastab automaatselt kuni 32 erinevat võttetingimust ning lubab teil pildistada enesekindlalt, teadmises, et kaamera hoolitseb vajalike seadistuste eest ise.

Kiire sarivõtte režiim ja Super Slow Motion videorežiim
Jäädvustage tempokas subjekt kiire sarivõtte režiimiga või aeglustage võte Super Slow Motion videorežiimiga. Mõlemad režiimid pakuvad dramaatilist ning suurejoonelist moodust tempokate subjektide jäädvustamiseks.

Movie Digest
Movie Digest jäädvustab kuni 4-sekundit tegevust enne pildi tegemist ning ühendab need kõik üheks VGA-videoklipiks fotoalbumisse.

Loovrežiimid
Loovrežiimid pakuvad teile võimalust katsetada. Kalasilma efekt simuleerib kalasilm objektiivi kasutades tulenevat moonutust ning miniatuurefekt muudab suured maastikud väiksemõõdulisteks mudeliteks. Vanaaegse kaameraga tehtud foto mulje saavutamiseks proovige Toy Camera efekti.

Lisavarustuses veekindel korpus
Lisavarustuses oleva kompaktse WP-DC310L veekindla korpuse abil saate pildistada kuni 3m sügavusel ning WP-DC39 veekindla korpuse abil kuni 40m sügavusel.