NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS 120 IS must

Ajaloo kõige õhem lainurkobjektiiviga IXUS. Metallist korpusega kaameral on 12,1-megapiksline sensor, 28 mm ekvivalentne lainurkobjektiiv, millel 4x optilist suumi ja optiline pildistabilisaator ning 2,7" PureColor LCD II seeria vedelkristallekraan.

• Kõige õhem lainurkobjektiiviga IXUS
• 4x suumiga ja optilise pildistabilisaatoriga lainurkobjektiiv
• 12,1-megapiksline CCD-sensor
• Nutikas automaatrežiim
• 2,7-tolline PureColor LCD II vedelkristallekraan
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• Näotuvastus, näotuvastusega iseavaja ja automaatne punasilmavähendus
• Automaatne ISO tundlikkus, liikumise tuvastamise tehnoloogia
• i-Contrast funktsioon
• 720p lahutusega kõrglahutusvideo koos heliga

Kõige õhem lainurkobjektiiviga IXUS on kõigest 20 mm paksune ning mahub seega mugavalt taskusse või käekotti. Kaamerat on saadaval neljas värvitoonis ning seega leiate kindlasti endale sobiva välimusega mudeli.

4x suumi ja optilise pildistabilisaatoriga lainurkobjektiiv
Digital IXUS 120 IS-i lainurkobjektiivil on 4x optilist suumi, mis teeb sellest praktilise kaamera nii portree- kui maastikufotode tarbeks. Optiline pildistabilisaator tagab teravad pildid kogu fookuskauguste vahemikus.

12,1-megapiksline CCD-sensor
Kaamera 12,1-megapiksline CCD-sensor jäädvustab iga hetke väga detailselt. Salvestatud fotodest on võimalik trükkida suureformaadilisi postreid või neid kärpida ilma väljatrüki kvaliteedis kaotamata.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim koos võtte tuvastamise tehnoloogiaga analüüsib võtteolusid ning leiab kõige optimaalsemad sätted.

2,7" PureColor LCD II vedelkristallekraan
Kadreerige ja vaadake oma fotosid mugavalt kasutades suurt 2,7" PureColor LCD II vedelkristallekraani. Lai vaatenurk ja suurepärane värvigamma tagavad, et ekraan oleks selge ka eredas päikesevalguses.

DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
Canoni DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor teeb Digital IXUS 120 IS kiiremaks ja tagab suurepärase pildikvaliteedi.

Näotuvastus, näotuvastusega iseavaja ja automaatne punasilmavähendus
Näotuvastustehnoloogia abil tuvastatakse kaadris olevad näod ja kohandatakse selle järgi fookus, säritus ja välge ning valge tasakaal. Niimoodi saavutatakse optimaalsed tulemused ja naturaalsed nahatoonid. Näotuvastusega iseavaja funktsioon teeb enda pildistamise lihtsaks - foto salvestatakse alles siis, kui kaadris tuvastatakse lisanägu. Automaatne punasilmavähendus korrigeerib punase helke silmades, mis tekib välguga pildistamisel.

Ei udustele piltidele!
Digital IXUS 120 IS võitleb uduste piltidega kasutades liikumise tuvastamise tehnoloogiat. Auto ISO ja automaatrežiimi kasutamisel kasutatakse erinevaid tehnoloogiaid, et tuvastada kaamera ja subjekti liikumine. Seejärel valib kaamera ISO tundlikkuse, mis annab selle võtte puhul parima kvaliteediga pildi.

i-Contrast funktsioon
i-Contrast säilitab detailid muutes tumedad alad heledamaks ning hoides ära heledate alade "välja põlemise". Tulemuseks on tõetruud pildid parima võimaliku kontrastiga.

720p kõrglahutusvideo
Salvestage kõrglahutusega (1280x720, 30 k/s) laiekraanvideot (16:9) ning kasutage HDMI-liidest, et seda pärast HDTV ekraanil esitada.