NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS 130 IS oranž

Üliõhuke IXUS 130 mahutab Canoni intelligentse tehnoloogia saledas ning stiilses metallist keres. 28mm ekvivalentne lainurkobjektiiv, nutikas automaatrežiim ning HD-videod teevad sellest paindliku ning jõulise kompaktkaamera. IXUS 130 on saadaval neljas erinevas värvitoonis.

• Üliõhuke metallkorpusega IXUS
• 14,1-megapiksline CCD-sensor
• 28 mm ekvivalentne 4x suumiga lainurkobjektiiv optilise pildistabilisaatoriga
• 2,7-tolline PureColor II G vedelkristallekraan
• Nutikas automaatrežiim, näotuvastustehnoloogia ja näpunäited
• 720p lahutusega kõrglahutusvideo ja HDMI-liides
• Nutikas iseavaja
• Nutikas välgu säri ja i-Contrast
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor ja Servo AF/AE


Üliõhuke disain
Saleda, õhukese metallist kerega IXUS 130 on väga pilkupüüdev ning saadaval neljas erinevas värvitoonis.

14,1-megapiksline CCD-sensor
Kaamera 14,1-megapiksline CCD-sensor jäädvustab iga hetke väga detailselt. Salvestatud fotodest on võimalik trükkida suureformaadilisi postreid või neid kärpida ilma väljatrüki kvaliteedis kaotamata.

28 mm ekvivalentne 4x suumiga ülilainurkobjektiiv
28 mm ekvivalentne lainurkasend on ideaalne maastiku või grupipiltide jäädvustamiseks. Samas on kaameral 4x suumi, mis tähendab, et saate ka kaugel asuvad subjektid kaadrisse. Canoni optiline pildistabilisaator tagab teravad pildid kogu fookuskauguste vahemikus.

2,7" PureColor II G LCD-ekraan
Mugavaks pildistamiseks, menüüdes navigeerimiseks ja fotode vaatamiseks on IXUS 130'l lai 2,7" vedelkristallekraan. Karastatud klaasikiht tagab ekraani tugevuse ning hea nähtavuse. Lisavalikuna saab ekraanile kuvada näpunäidet, mis tutvustavad sulle kaamera erinevaid funktsioone.

Võtte tuvastamise tehnoloogia mugavaks pildistamiseks
Nutikas automaatrežiimis kasutab kaamera võtte tuvastamise tehnoloogiat, et määrata subjekti heledus, kontrast, kaugus fotograafist ja üldine värvsus ning valib vastavalt sellele 22 režiimist optimaalseimad võtteparameetrid. Nutikas välgu säri kontrollib välgu võimsust ja kasutust, et tagada naturaalsed tulemused erinevates tingimustes.

Näotuvastustehnoloogia
Erinevate näotuvastustehnoloogiate komplekt võimaldab tuvastada kaadris kuni 35 nägu ning kohandada selle järgi fookuse, säri, välke ning valgetasakaalu sätted. Niimoodi on tagatud optimaalsed tulemused ja naturaalsed nahatoonid.

HD-videod
Loo silmapaistvaid 720p lahutusega HD-videosid ning HDMI-liidese abil saad kaamera ühendada otse HD-telerisse.

Nutikas katikurežiim
Selle paindliku režiimi abil pildistab kaamera kui pilgutad silma, naeratad või kui kaadrisse siseneb lisanägu.

DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
Canoni DIGIC 4 protsessor võimaldab eriti kiiret kujutisetöötlust, kaamera reageerimist, ületamatut pildikvaliteeti ning erksaid ja rikkaid värve. Canoni edasiarendatud müravähendus võimaldab ka kõrgete ISO tundlikkuste kasutamisel salvestada rikkalikke värvidega, detailseid fotosid. Servo AF/AE funktsioon jälitab subjekte ning hoiab neid fookuses.

Loovad võtterežiimid
Võtterežiimide hulgas on nt hämaras pildistamise režiim, mis jäädvustab võtte loomuliku õhkkonna ilma välguta, Miniature efekt, mis loob dramaatilised maketilaadsed maastikud ning kalasilmaefekt, mis loob kalasilmaobjektiivi efekti ning lisab võttele uue vaatenurga.