NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS 200 IS hõbedane

Kõige laiema nurgaga objektiiviga Canoni kompaktkaamera, milles 5x optilise suumi ja optilise pildistabilisaatoriga objektiiv, 12,1-megapiksline CCD-sensor ja tipptasemel tehnoloogilised lahendused.

• Valik nelja värvitooni vahel
• 24 mm ekvivalentne 5x suumiga lainurkobjektiiv optilise pildistabilisaatoriga
• 12,1-megapiksline CCD-sensor
• Laiekraan 3,0" PureColor II puutetundlik ekraan
• Intuitiivne puutetundlik kasutajaliides
• Nutikas automaatrežiim
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• 720p kõrglahutusvideo
• Aktiivne ekraan
• Näpunäidetega kasutajaliides

Valik nelja värvitooni vahel
Stiilse kahetoonilise värvilahendusega kaamera on meeldiva metallist korpusega ja piisavalt kompaktne, et taskus kaasas kanda. Kaamerat on saadaval nelja erinevat värvi korpustega: hõbedane, pruun, lilla ja sinine.

24 mm ekvivalentne 5x suumiga ülilainurkobjektiiv
24 mm ekvivalentne lainurkasend on ideaalne maastiku või grupipiltide jäädvustamiseks. Samas on kaameral 5x suumi, mis tähendab, et saate ka kaugel asuvad subjektid kaadrisse. Canoni optiline pildistabilisaator tagab teravad pildid kogu fookuskauguste vahemikus.

12,1-megapiksline CCD-sensor
Kaamera 12,1-megapiksline CCD-sensor jäädvustab iga hetke väga detailselt. Salvestatud fotodest on võimalik trükkida suureformaadilisi postreid või neid kärpida ilma väljatrüki kvaliteedis kaotamata.

3-tolline laiekraan PureColor II puutetundlik LCD-ekraan
Lihtsasti kasutatav puute-ekraan võimaldab intuitiivset kaamera funktsioonide juhtimist. Pildistamise ajal on võimalik ekraani vajutades määrata fookuspunkt ning lihtsasti valitavad ikoonid võimaldavad muuta võtterežiimi, välke sätteid ja säritust. Puutefunktsioonid annavad ligipääsu erinevatele funktsioonidele lihtsate ekraaniliigutuste abil. Vedelkristallekraani lai vaatenurk ning suurepärane värvigamma ja kontrast tagavad, et näete ekraani selgelt ka eredas päikesevalguses.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim koos võtte tuvastamise tehnoloogiaga analüüsib võtteolusid ning leiab kõige optimaalsemad sätted. 20 võtterežiimi hulgas on ka loova valgustuse efekt, mis võimaldab kasutada optilist pildistabilisaatorit valguspunktidest kujude loomiseks.

DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
Canoni DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor teeb Digital IXUS 200 IS kiiremaks ja tagab suurepärase pildikvaliteedi.

720p kõrglahutusvideo
Salvestage kõrglahutusega (1280x720, 30 k/s) laiekraanvideot (16:9) ning kasutage HDMI-liidest, et seda pärast HDTV ekraanil esitada.

Aktiivne ekraan
Lihtsalt kaamerat kallutades ja ekraanil näpuga liikudes saate sirvida oma fotosid, taasesitada videoklippe ning kontrollida võtte fookust.

Näpunäidetega kasutajaliides
Et kaamera kasutamist lihtsustada jagab kaamera ekraanil selgitavaid näpunäiteid kaamera funktsioonide kohta nii menüüdes kui ka pildistamisel ja taasesitusel.