NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS 210 IS hõbedane

IXUS 210 ühendab endas 24mm 5x suumiga ülilainurkobjektiivi, edasiarendatud puutetundliku LCD-ekraani ning HD-videote filmimise ja seda stiilses neljas erinevas värvitoonis saadaval olevas metallist keres.

• Valik nelja värvitooni vahel
• 14,1-megapiksline CCD-sensor
• 24 mm ekvivalentne 5x suumiga lainurkobjektiiv optilise pildistabilisaatoriga
• Laiekraan 3,5" PureColor II puutetundlik ekraan
• Intuitiivne puutetundlik kasutajaliides
• Nutikas automaatrežiim, näotuvastustehnoloogia
• Näpunäidetega kasutajaliides
• 720p kõrglahutusvideo ja HDMI-liides
• Nutikas katikurežiim
• Nutikas välgu säri ja i-Contrast
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor ja Servo AF/AE
• Loovad võtterežiimid

14,1 Megapikslit
Sale ning metallist korpusega neljas erinevas värvitoonis saadaval olev IXUS 210 on IXUS-seeria meistriteos. Kaamera 14,1-megapiksline CCD-sensor jäädvustab iga hetke väga detailselt. Salvestatud fotodest on võimalik trükkida suureformaadilisi postreid või neid kärpida ilma väljatrüki kvaliteedis kaotamata.

24 mm ekvivalentne 5x suumiga ülilainurkobjektiiv
24 mm ekvivalentne lainurkasend on ideaalne maastiku või grupipiltide jäädvustamiseks. Samas on kaameral 5x suumi, mis tähendab, et saate ka kaugel asuvad subjektid kaadrisse. Canoni optiline pildistabilisaator tagab teravad pildid kogu fookuskauguste vahemikus.

3,5" laiekraan PureColor II puutetundlik LCD-ekraan
Lai 3,5" vedelkristallekraan on ideaalne HD-videote filmiseks ja pilditamiseks. Vedelkristallekraani lai vaatenurk ning suurepärane värvigamma ja kontrast tagavad, et näete ekraani selgelt ka eredas päikesevalguses.

Puuteekraan
Lihtsasti kasutatav puute-ekraan võimaldab intuitiivset kaamera funktsioonide juhtimist. Pildistamise ajal on võimalik ekraani vajutades määrata fookuspunkt ning lihtsasti valitavad ikoonid võimaldavad muuta võtterežiimi, välke sätteid ja säritust. Puutefunktsioonid annavad ligipääsu erinevatele funktsioonidele lihtsate ekraaniliigutuste abil.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim koos võtte tuvastamise tehnoloogiaga analüüsib võtteolusid ning leiab kõige 22 võtterežiimi hulgast optimaalseimad sätted. Nutikas välgu särirežiim seadistab automaatselt välgu parimate tulemuste saavutamiseks.

Näotuvastustehnoloogia
Erinevate näotuvastustehnoloogiate komplekt võimaldab tuvastada kaadris kuni 35 nägu ning kohandada selle järgi fookuse, säri, välke ning valgetasakaalu sätted. Niimoodi on tagatud optimaalsed tulemused ja naturaalsed nahatoonid.
Nutika katikurežiimiga pildistab kaamera kui pilgutad silma, naeratad või kui kaadrisse siseneb uus nägu.

HD-videod
Loo silmapaistvaid 720p lahutusega HD-videosid ning HDMI-liidese abil saad kaamera ühendada otse HD-telerisse.

DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
Canoni DIGIC 4 protsessor võimaldab eriti kiiret kujutisetöötlust, kaamera reageerimist, ületamatut pildikvaliteeti ning erksaid ja rikkaid värve. Canoni edasiarendatud müravähendus võimaldab ka kõrgete ISO tundlikkuste kasutamisel salvestada rikkalikke värvidega, detailseid fotosid. Servo AF/AE funktsioon jälitab subjekte ning hoiab neid fookuses.

Loovad võtterežiimid
Võtterežiimide hulgas on nt hämaras pildistamise režiim, mis jäädvustab võtte loomuliku õhkkonna ilma välguta, Miniature efekt, mis loob dramaatilised maketilaadsed maastikud ning kalasilmaefekt, mis loob kalasilmaobjektiivi efekti ning lisab võttele uue vaatenurga.