NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS 230HS hõbedane

Täis-HD kvaliteediga, 8x optilise suumiga ja nõrga valguse jaoks mõeldud HS-süsteemiga IXUS 230 HS on moodsalt õhuke kaamera, mis sobib suurepäraselt nii päevavõteteks kui ka õhtustel üritustel kasutamiseks. Nutikas automaatrežiim Smart Auto laseb elu täiel rinnal nautida.

• 8× suumiga 28 mm lainurkobjektiiv
• Nutikas pildistabilisaator
• HS-süsteem (12,1 MP)
• Stiilne õhuke metallkorpus
• 3,0'' PureColor II G vedelkristallekraan
• Täis-HD videod ja võimendusega pildistabilisaator
• Nutikas automaatrežiim (32 stseeni)
• Kiire sarivõte (High-speed Burst) ja superaegluubis video (Super Slow Motion Movie)
• iFrame'i video
• Loomingulised režiimid
• Vihjed ja nõuanded


HS-süsteem
HS-süsteem toimib väga hästi nõrgas valguses ka ilma välgu või statiivita. Suure jõudlusega DIGIC4 protsessor ja tundlik sensor tagavad suurepärase pildikvaliteedi igas olukorras.

Nutikas ja kompaktne
IXUS 230 HS on üks õhematest 8x suumiga kaameratest. Selle kompaktne ja elegantne metallkorpus on piisavalt väike, et seda taskus kanda.

3,0'' PureColor II G vedelkristallekraan
Suur ja kõrgekvaliteediline 460-tuhande punktiga vedelkristallekraan võimaldab fotosid iga nurga alt kadreerida ja vaadata ning menüüdes vaevata navigeerida. Karastatud klaasist kate on aga äärmiselt vastupidav.

Täis-HD video ja võimendusega pildistabilisaator
IXUS 230 HS ülesvõetud stereoheliga täis-HD (1080p) videoid võib julgelt ka teistega jagada. Lähikaadriteks saab kasutada optilist suumi, samas kui võimendusega ja dünaamiline pildistabilisaator hoiavad ära kaadrite rappumise. Pildistamiselt filmimisele üleminek on tänu eraldi videonupule kiire ja HDMI-CEC väljund võimaldab videoid HD-telerist esitada.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim SmartAuto tuvastab stseeni ja valib sellele 32 režiimi seast (videorežiimis 21 režiimi seast) ideaalsed seaded. Teie lihtsalt kadreerige ja vajutage päästikule.

Kiire sarivõte ja superaegluubis video
Et ükski hetk jäädvustamata ei jääks, saab kiire sarivõttega teha 8,7 fotot (3,0 MP) sekundis. Superaegluubis videorežiimis jäädvustatakse liikumine aga kuni 1/8 kiirusega.

iFrame video ja Movie Digest
IXUS 230 HS saab filmida nii PC- kui ka Maciga sobivat HD-videot (720p) optimeeritud Apple iFrame vormingus. See võimaldab kiiret importimist ning lihtsat töötlemist ja jagamist. Movie Digest-i kasutades saab aga iga foto eel salvestada 4-sekundilise videoklipi ja koostada päeva klippidest VGA-video.

Loomingulised režiimid
Kasuta kõikki IXUS 230 HS-i lõbusaid pildistamisrežiime ja päästke oma loomingulisus valla. Valida saab vanaaegset muljet matkiv mängukaameraefekti (Toy Camera), fotodel ja videotel väikesemõõtmelise mudeli mulje jätva miniatuuriefekto (Miniature) ning mustvalge (Monochrome) vahel.

Vihjed ja nõuanded
Et kõiki kaamera võimalusi ja seadeid tundma õppida ilmuvad kasutajaliideses ekraanile vihjed ja nõuanded, mis aitavad menüüs mugavamalt navigeerida.