NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS 300HS valge

10 megapikslise CMOS-sensori, F2,0 avaga suumobjektiivi ning rikkalikke video- ja sarivõtterežiimidega IXUS 300 HS ühendab endas ülistiilse välimuse ning suurepärase pildikvaliteedi.

• Võimas IXUS kompaktkaamera
• 10 megapiksline CMOS-sensor
• F2,0 ava, 3,8x suumi ja pildistabilisaatoriga objektiiv
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• 240 kaadrit sekundis filmimine ja 8,4 võtet sekundis sarivõtte režiim
• 3" PureColor II G vedelkristallekraan
• Nutikad automaat ja FE režiimid
• Kõrglahutusvideod ja HDMI-liides
• Ava ja säri juhtimine ning nutikas särirežiim

Ülistiilne
IXUS 300 HS sulandab endas suurepärase kvaliteediga fotod ja ülistiilse välimuse. Selle nurklik, sportliku disainiga korpus on tehtud kõrgekvaliteetsest roostevabast terasest ning on saadaval mattmustas, valges ja hõbedases värvitoonis.

Ülitundlik 10-megapiksline CMOS-sensor
Ülitundlik tagant valgustatud CMOS-sensor tagab suurepärase pildikvaliteedi ka rasketes valgustingimustes. Isegi suurte ISO-de juures tehtud piltidel on madal müratase ja lai dünaamiline ulatus.

Lai ja erk objektiiv
Erk F2,0 avaga objektiiv on mitmekülgne ning tabab hämarad kujutised ja kiiresti liikuvad objektid kõrgemate säriaegadega. Selle 28 mm lainurk lubab rohkem kaadrisse mahutada ning Canoni pildistabilisaator vähendab kaamera värisemisest tingitud udused kujutised.

HS-süsteem
Uus HS-süsteem parendab dramaatiliselt pildikvaliteeti. Kombineerituna DIGIC 4 kujutisprotsessori ja ülitundliku kujutissensoriga lubab HS-süsteem täislahutusega pildistamist kuni ISO 3200 (10 megapikslit) või kuni ISO 6400 hämarusrežiimis (2,5 megapikslit).

Kõrge kiirus või aegluup
HS-süsteemiga on võimalikud sarivõtte kiirus kuni 3,7 võtet sekundis (10 megapikslit) või 8,4 võtet sekundis (2,5 megapikslit). See on ideaalne tabamaks kiiresti liikuvaid objekte näiteks spordisündmuste pildistamisel. Super Slow Motion videorežiimis saate tänu kaadrisageduse 240 kaadrit sekundis jäädvustada hetked, mis esmapilgul jäävad silmale nähtamatuks.

7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD-ekraan
16:9 kuvasuhtega 3" PureColor II G LCD-ekraan on ideaalne kasutamiseks pildistamisel ja HD-videote laiekraanis taasesitamisel. Karastatud klaasikiht suurendab nähtavust ülevalgustatud tingimustes ning pakub ekraanile lisakaitset.

Muretu pildistamine
Nutikas automaatrežiim kasutab võtte tuvastamise tehnoloogiat, et määrata subjekti heledus, kontrst ja üldine värvsus. Kaamera otsib seejärel 22 erineva režiimi hulgast sobivaima ning hetk jäädvustatakse sobivaima seadistusega. Nutikas välgurežiim kohandab automaatselt parima tulemuse saavutamiseks välgu seadistusi. Tänu nutikale särirežiimile saate panna kaamera pildistama silma pilgutamise, naeratamise või lisainimese kaadrisse sisenemisel.

Kõrglahutusega videod
Kaamera suudab salvestada 720P lahutusvõimega videot kiirusega 30 k/s. Kaamera saad ühendada ühilduva telekaga kasutades HDMI-liidest.

Loominguline kontroll
Av või Tv režiimidele vahetades saate lisada võttele isikliku nägemuse, kohandades vaatevälja või erinevaid efekte lisades. Loomingulised režiimid sisaldavad endas kalasilma efekti, miniatuurefekti ja hämarusrežiimi.