NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS 500 HS must

IXUS 500 HS pakub suurt 12x suumi kompaktses ja oivalises metallkorpuses, tuues teid stiilselt objektidele lähemale. HS-süsteemi, nutika pildistabilisaatori ja nutika automaatrežiimi Smart Auto abil on ka nõrgas valguses suurepäraste piltide tegemine lihtne.

• 12x suum tillukeses ja oivalises metallkorpuses
• HS-süsteem: 10,1 MP CMOS ja DIGIC 5
• Nutikas pildistabilisaator
• 7,5 cm (3,0'') PureColor II G vedelkristallekraan
• Täis-HD-videod
• HDMI-liides
• Nutikas automaatrežiim Smart Auto (58 stseeni)
• Näotuvastussüsteem Face ID
• Kiired sarivõtted
• Movie Digest (720p)
• Lisaseadmena veekindel kest

HS Süsteem: 10,1-megapikslit CMOS ja DIGIC 5
HS-süsteem toimib väga hästi nõrgas valguses, nii et võite jäädvustada võttekoha atmosfääri ka ilma välgu või statiivita. Täiustatud DIGIC 5 protsessor ning ülitundlik 16,1-megapiksline CMOS sensor tagavad suurepärase pildikvaliteedi igas olukorras.

12x suum imepisikeses ja oivalises metallkorpuses
Mudeli IXUS 500 HS hämmastava viimistlusega tilluke metallkorpus mahutab võimsa 12x optilise suumi, mis laieneb ZoomPlusi abil 21-kordseks. Võimas suum pakub laias valikus pildistamisvõimalusi ja viib teid kaugetele objektidele lähedale – seda nii pildistamisel kui ka filmimisel.

Nutikas pildistabilisaator
Nutikas pildistabilisaator valib stseeni jaoks automaatselt 7 optilise pildistabilisaatori režiimi hulgast sobivaima, neutraliseerides liikumise, et vältida hägusust ning teha teravaid ja detailseid fotosid ja videoid ka täissuumiga ja vähese valguse korral.

7,5 cm (3.0") PureColor II G LCD-ekraan
Suur ja kvaliteetne 460 000 punktiga vedelkristallekraan võimaldab fotosid iga nurga alt kadreerida ja vaadata ning menüüdes vaevata navigeerida. Karastatud klaasist kate lisab vastupidavust.

Täis-HD-videod
Filmige optilise suumiga suurepäraseid täis-HD kvaliteedi (1080 p) ja stereoheliga videoid kaadrisagedusega 24 kaadrit sekundis. Nutikas pildistabilisaator tagab filmimise ajal ühtlase pildi – isegi täissuumi kasutamisel. HDMI-liides tagab videote kadudeta vaatamise HD-telerist.

Nutikas automaatrežiim Smart Auto (58 stseeni)
Nutikas automaatrežiim Smart Auto tuvastab stseeni ja valib sellele 58 režiimi seast (video puhul 21 režiimi seast) ideaalsed sätted, et suurepäraste fotode ja videote tegemine kulgeks vaevata. See tuvastab ka näotuvastussüsteemis Face ID määratud näod ning kohandab pildistamissätteid vastavalt inimese vanusele – näiteks lülitab välja välgu ja heli, kui tuvastab magava beebi või rakendab pideva automaatse fokusseerimise, kui tuvastab lapsed, kes on üle 2 aasta vanad.

Näotuvastussüsteem Face ID
Näotuvastussüsteem Face ID võimaldab teil määrata kuni 12 nägu pere ja sõprade hulgast, nii et iga võtte puhul fokusseeritakse nad automaatselt ning fotod varustatakse nende nimesiltidega, nii et nende leidmine taasesitamisel on kerge.

Kiired sarivõtted
Kasutage kiiret sarivõtet, et salvestada peatumata tempokat tegevust, või aeglustage tegevust üliaegluubis video abil. Käestpildistamise öövõtterežiim ühendab kiired sarivõtteid üheks failiks, et võimaldada pimedas ilma statiivita pildistada.

Movie Digest (720p)
Movie Digest salvestab iga foto jäädvustamise eel 4-sekundilise videoklipi ning koostab nendest HD-video (720 p).

Lisavarustuses veekindel korpus
Lisavarustuses oleva kompaktse WP-DC340L veekindla korpuse abil saate pildistada kuni 3m sügavusel vee all.