NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS 60

IXUS seeria uus liige Digital IXUS 60 jätkab IXUS seeria graatsilist ja elegantset disaini ning tema saledas metallist keres peitub uusim tehnoloogia ning ülimalt täpne optika. Kõik selleks, et su pildid oleksid sama suurepärased kui kaamera, millega sa neid teed.

• Silmapaistev välimus
• 6,0 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensor
• 3x optiline zoom
• ISO 800
• DIGIC II kujutisetöötlusprotsessor ja iSAPS süsteem
• 2,5" vedelkristallekraan
• 16 töörežiimi ja "Minu värvid" (My Colours)
• Laiekraan salvestamine ja VGA lahutusega video 30 kaadrit/sekundis
• PictBridge ühilduvus ja Prindi/Jaga klahv
• Kaasas tarkvara

Klassikaline IXUS
Graatsilise ja pilkupüüdva disainiga roostevabast terasest kerega Digital IXUS 60 jätkab klassikalist IXUS seeria elegantset stiili.

Suur lahutusvõime
6,0 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensori abil tehtud fotodel on näha ka pisimad detailid, et võiksid ka pilti suurendades saada teravad väljatrükid.

3x optiline zoom
UA läätse kasutamine on võimaldanud Digital IXUS 60 ülikompaktsesse kesta peita 3x optilise zoomiga objektiivi, mis hoolimata oma eriti väikestest mõõtmetest toob kasutajani ikkagi kristallselged fotod.

Tehnoloogia viimane sõna
DIGIC II protsessor töötleb värve ülima täpsusega, ning tagab selle, et sa ei peaks kaamera järel ootama. iSAPS tehnoloogia abil analüüsitakse hoolikalt igat stseeni ja optimiseeritakse enne võtet kaamera seaded, et kindlustada selle, et fotod tuleksid välja alati suurepärased.

Suur 2,5" LCD
2,5" vedelkristallekraanil on lai vaatenurk, et pilte saaks vaadata ka koos sõpradega. "Quick-bright" režiim võimaldab pilte vaadata ka otseses päikesevalguses. "Night-display" režiim kergendab aga tunduvalt pimeduses pildistamist.

Võtterežiimid ja "Minu värvid"
Et saada alati perfektne tulemus on võimalik valida 16 erineva võtterežiimi vahel. Spetsiaalsed režiimid nagu "Rannas" ja "Vee all" aitavad kõvasti keerukates valgustingimustes. "Minu värvide" (My Colours) abil saad piltidele lisada huvitavaid efekte nii enne kui ka pärast pildistamist.

Kvaliteetne videofunktsioon
Digital IXUS 60 võimaldab salvestada videot lahutusega 640 x 480 pikslit (30 kaadrit sekundis) ja niimoodi kuni 60 minutit järjest. Täiesti uus võimalus on ka video salvestamine 60 kaadrit sekundis. Suurepärane näiteks sportlastele, kes saavad oma trenni salvestada ja pärast aegluubis täpselt oma igat liigutust jälgida.

ISO 800
ISO800 kiirus võimaldab sul ka siseruumides ja halva valguse korral pildistada ilma välku kasutamata. ISO800 kiirus võimaldab pildistada kiirema säriajaga, mis vähendab võimalusi, et pildid tulevad udused.

Silmapaistvad panoraamfotod
Pildista fotosid 16:9 formaadis, et vaadata neid laiekraan-televiisoris või printida neid laiformaat paberile kasutades Selhpy CP fotoprinterit - ideaalne panoraamfotode tegemiseks.

Lihtne otseprintimine
Ühenda kaamera Pictbridge otseprintimist toetava printeriga ja sul ei lähe fotolaborist parema kvaliteediga piltide printimiseks enam arvutit vaja - lihtsalt vajuta Prindi/Jaga klahvi kaameral.

Lisaseadmed
Tee veelgi huvitavamaid ja loomingulisemaid pilte kasutades näiteks veekindlat korpust WP-DC4 (kuni 40m sügavusel pildistamiseks) või lisavälklampi HF-DC1.

Lai tarkvaravalik
Kaamerakomplekti kuuluv tarkvarapakett sisaldab muuhulgas ka sirvimis- ja printimisprogramme ZoomBrowser EX (Windows) ning ImageBrowser (Mac). Kaamerate ostjail on õigus saada CANON iMAGE GATEWAY liikmeks, millega neile võimaldatakse 100MB kettaruumi piltide üleslaadimiseks ja jagamiseks ning toetatakse minu-kaamera (My Camera) funktsiooni, mis võimaldab kasutajatel oma kaamerasätteid veelgi enam individualiseerida.