NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS 75 hõbe

Tippdisaini ja eriti suure LCD ekraaniga Digital IXUS 75 on mõeldud teistest kaameratest eristuma. Uus DIGIC III protsessor ja edasiarendatud funktsioonid nagu näotuvastusega autofookus/-säri tagavad kvaliteetsed fotod.

• 7,1 Megapikslit
• 3x optiline zoom
• Edasiarendatud DIGIC III protsessor
• Näotuvastusega automaatsäri/autofookus
• Punasilma korrigeerimine
• 3,0" LCD ekraan
• Puutetundlik kontroller
• ISO1600 tundlikkus ja automaatne ISO tundlikkuse nihutamine
• 17 võtterežiimi ja "Minu värvid"
• VGA lahutusega videoklipid ja intervalliga salvestamine

7,1 Megapikslit
7,1 Megapikslise lahutusvõimega CCD sensor salvestab ka pisimad detailid, ning võimaldab suureformaadilisi väljatrükke kuni postri suuruses.

Ülikompaktne 3x optiline zoom
UA läätseelemendi kasutamine võimaldas luua kristallselge, ülimalt kompaktse 3x optilise zoomiga objektiivi.

DIGIC III ja iSAPS
DIGIC III protsessor võimaldab välkkiiret toimimist, suurepärast fotokvaliteeti ja edasiarendatud müravähendust, et kindlustada teravamad, selgemad pildid. iSAPS tehnoloogia analüüsib igat kaadrit, et optimiseerida kaamera põhisätted enne igat võtet.

Näotuvastusega autosäri/-fookus
Näotuvastuse järgi toimiv autofookus ja automaatsäri leiab kaadrist automaatselt inimeste näod, analüüsib kaugust, ning valgusolusid ja leiab optimaalsed sätted, et kõik näod teravad oleks ja mitte ükski poleks neist alavalgustatud.

Punasilmakorrektsioon
Fotode ettemängimise ajal on tänu näotuvastuse tehnoloogiale võimalik kiiresti teostada ka punasilmavähendust fotodel.

Hiiglaslik 3,0" LCD
Kadreeri ja vaata oma fotosid rikkalike, erksate värvidega LCD erkaanilt, mis pakub hämmastavalt suurt lahutusvõimet (230 000 pikslit). Peegeldusvastane ja kriimustuskindel vääristus lisab ekraanile lisakaitse.

Teravad pildid ka hämaras
ISO1600 valgustundlikkus võimaldab teha teravaid fotosid ka hämaras - ideaalne restoranides ja pidudel, kus välklambi kasutamine keelatud. Kasuta automaatset ISO tundlikkuse nihutamist, et ühe nupuvajutusega hoida ära pildi uduseks muutumine - kaamera tõstab ise automaatselt õigele tasemel, et käevärin pildi tegemist ei segaks.

Võtterežiimid ja "Minu värvid"
Vali 17 võtterežiimi hulgast, mille hulgas ka spetsiaalsed režiimid, mis optimiseeritud eriliste olukordade jaoks. Lisa fotodele ja videoklippidele kaameras värviefekte kasutades "Minu värvid" funktsiooni.

Videoklipid
Salvesta VGA lahutuse ja heliga videoklippe kaadrilaotussagedusega 30 kaadrit/sekundis. Kasuta intervalliga salvestamist, et jäädvustada näiteks lille õitsele puhkemine, mööduvad pilved või vilgas tänav - ja mängi pärast klipp kiirendatult ja sujuvalt ette.

Kiirtee ja ettemängise klahvid
Tee oma lemmikvalikud kättesaadavak ühe nupuvajutusega, määrates selle funktsiooni "Kiirtee" klahvile. Kasuta ettemängimise klahvi, et ühe hetkega vahetada piltide vaatamise ja piltide tegemise vahel.