NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS 900 Ti

900Ti on Digital IXUS-seeria uus lipulaev. Võimas tehnika paikneb täpse viimistlusega titaankorpuses, mis järgib eelkäijate poolt kuulsaks tehtud "lõpmatute kurvide" disaini. 10 Megapiksline lahutusvõime, ülikompaktne 3-kordse optilise zoomiga objektiiv ja Canoni uus DIGIC III kujutiseprotsessor, on vaid vähesed selle kaamera eelistest.

• "Lõpmatute kurvide" disainiga titaankorpus ning puutetundlik valikuketas
• Eraldusvõime 10 megapikslit, 3x optiline zoom
• DIGIC III protsessor täiustatud müravähendussüsteemiga ja näotuvastusega iseteravustamise/automaatsäri (AF/AE) süsteemiga
• Digitaalne telekonverter ja turvaline zoom
• Superhea lahutusvõimega, laia vaatenurgaga 2.5” vedelkristallekraan
• Valgustundlikkus ISO 1600
• 18 võtterežiimi, sh ka XGA-lahutusega videorežiim
• "Minu kategooria" - automaatne piltide liigitus
• Hulgaliselt lisavarustust, sealhulgas veealune korpus

Titaanist elegants
Digital IXUS 900Ti korpus on tehtud titaanist. Titaani kasutatakse laialdaselt lennunduses, meditsiini- ja sõjatööstuses, ta on tugevam kui teras, kuid oluliselt kergem. Materjali tugevus ja korrosioonikindlus on tuntud üle maailma. Jäädes truuks traditsioonile, ühendab Digital IXUS 900 Ti stiilse vormi uuenduslike tehniliste funktsioonidega. Puutetundlik valikuketas pakub hõlpsat juurdepääsu kaamera seadetele rikkumata samas kaamera elegantset profiili.

Suur lahutusvõime
Kaamera 10 Megapiksline sensor pakub seni suurimat lahutusvõimet Digital IXUS-seerias – niimoodi on võimalikud ka suureformaadilised väljatrükid ja fotode ümberkadreerimine ja kärpimine. Uus omadus - turvaline zoom kasutab suurt eraldusvõimet selleks, et pakkuda lisasuurendust ilma, et see mõjutataks pildi kvaliteeti – väiksema lahutusvõimega pildistamisel kuni 12-kordne zoom. Kasutajatel on samuti võimalus lülitada sisse digitaalne telekonverter.

DIGIC III protsessor koos näotuvastussüsteemiga
DIGIC III kasutamine annab tulemuseks väiksema pildimüra ja võimaldab kasutada kuni ISO1600 valgustundlikkust. Canoni uue riistvarapõhise näotuvastusega iseteravustamise/automaatsäri (AF/AE) tehnoloogia kasutamine muudab Digital IXUS 900Ti ideaalseks pidudel ja muudel seltskonnaüritustel kasutamiseks. Süsteem suudab kaadris tuvastada kuni üheksa nägu ja optimeerida vastavalt teravustamist ja säritust. Tugeva tagantvalguse korral kasutab süsteem automaatselt täitevälku, et inimest/inimesi õigesti säritada, säilitades seejuures õige säri tausta jaoks. Kaamera tunneb automaatselt ära ja pöördub tagasi 9-punktilise AiAF-süsteemi juurde, kui teravustatav objekt ei ole inimese nägu. Lisaks DIGIC III protsessori kiirusele, on andmeedastuskiiruse suurendamiseks Digital IXUS 900 Ti kaameras sarnaselt Canoni EOS kaameratele, kasutusel DDR-SDRAM mälu.

Paindlik pildistamine
Digital IXUS 900 Ti pakub fotograafidele valikut 18 võtterežiimi seast, mille hulgas on ka kaks uut spetsiaalrežiimi – akvaarium ja ISO 3200. Akvaariumrežiimis lülitatakse välk välja, suurendatakse ISO-valgustundlikkust ja kohandatakse valge tasakaalu. Tulemuseks on kvaliteetsed kujutised veealuse elu pildistamisel läbi klaasist akvaariumiseinte. ISO 3200 režiim võimaldab kasutajatel saada kvaliteetseid 1600 x 1200 lahutusvõimega pilte väga hämarates oludes, kui pole võimalik kasutada välku. Kasutajad võivad laiendada oma loovuse piire filtrite „Minu värvid” abil, mis võimaldavad piltidele lisada kunstilisi eriefekte otse kaameras - nii kohe pildistamise käigus kui ka pärast pildistamist.

Uuendatud vedelkristallekraan
Kaamera vedelkristallekraan on oma seeria parimaid, selle omaduste hulka kuuluvad 230 000-piksline lahutusvõime, peegeldusvastane kate ning lai vaatenurk. 2,5" ekraan võimaldab mugavat kadreerimist ja piltide vaatamist ka heledas päevavalguses. Uus pildivaatamise tööriist kasutab suurt vedelkristallekraani, selleks, et kuvada korraga pilt ja mõni selle osa suurendatult - ideaalne võimalus üksikasju, näiteks näoilmeid kontrollida enne järgmise pildi juurde siirdumist. Ekraanil saab sisse lülitada mugava 3:2 suhtega pildiraami, selleks et pildistamise ajal oleks võimalik näha tavaliste fotode väljatrükkide prinditavat ala. Kaameral on olemas ka 100% kaadrist näitav optiline pildinäidik täpseks kadreerimiseks ilma vedelkristallekraani abita.

Mälukaardi tugi
Lisaks SD- ja MMC-mälukaartidele toetab kaamera uut SDHC-vormingut ja võimaldab seega kasutada ka uusi suurema mahutavusega ja kiiremaid kaarte.