NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS 95 IS roosa

Digital IXUS 95 IS kaameras sulanduvad kokku stiilne korpus, suurepärane pildikvaliteet ja taskukohane hind. Kasutusmugavust tõstab nutikas automaatrežiim, mis kasutab võtte tuvastamise tehnoloogiat, et optimeerida sätted enne iga võtet.

• Kompaktne ja stiilne 10 megapiksline IXUS neljas rõõmsas värvitoonis
• 3x optiline suum ja optiline pildistabilisaator
• Võtte tuvastamise tehnoloogia
• Uduste piltide vastased tehnoloogiad
• Näotuvastustehnoloogia
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• 2,5" PureColor LCD II vedelkristallekraan
• i-Contrast funktsioon
• 17 võtterežiim
• VGA-lahutusega videoklipid

Klassikaline IXUS-e disain
Digital IXUS 95 IS on kerge ja kompaktne kaamera, mis mahub ilusasti taskusse või käekotti. Kaamera on saadaval neljas erinevas värvitoonis: hõbedane, hall, sinine ja roosa.

10 megapikslit
10 megapiksline lahutusvõime laseb teil printida oma lemmikfotosid ka postri formaadis või fotosid loominguliselt kärpida ilma detaili kaotamata.

3x suum
3x optiline suum annab sulle vabaduse võtete kadreerimisel. Canoni optiline pildistabilisaator tagab teravad pildid kogu fookuskauguste vahemikus.

Võtte tuvastamise tehnoloogia
Nutikas automaatrežiim kasutab võtte tuvastamise tehnoloogiat, et määrata subjekti heledus, kontrst ja üldine värvsus. Kaamera otsib seejärel 18 erineva režiimi hulgast sobivaima ning hetk jäädvustatakse sobivaima seadistusega.

Liikumise tuvastamise tehnoloogia
Digital IXUS 95 IS võitleb uduste piltidega kasutades liikumise tuvastamise tehnoloogiat. Auto ISO ja automaatrežiimi kasutamisel kasutatakse erinevaid tehnoloogiaid, et tuvastada kaamera ja subjekti liikumine. Seejärel valib kaamera ISO tundlikkuse, mis annab selle võtte puhul parima kvaliteediga pildi.

Näotuvastustehnoloogia
Erinevad näotuvastustehnoloogiad tuvastavad kaadris kuni 35 nägu ning seejärel kohandab kaamera fookuse, säri, välke ja valgetasakaalu sätted, et pilt oleks võimalikult ilus ning nahatoonid võimalikult naturaalsed. Pilgutamise tuvastamise tehnoloogia hoiab ära pettumused pildistamisel. Näotuvastusega iseavaja teeb grupifotode jäädvustamise lihtsaks, tehes foto alles siis, kui kaadris tuvastatakse lisainimene.

DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
Canoni DIGIC 4 protsessor võimaldab eriti kiiret kujutisetöötlust, kaamera reageerimist, ületamatut pildikvaliteeti ning erksaid ja rikkaid värve. Canoni edasiarendatud müravähendus võimaldab ka kõrgete ISO tundlikkuste kasutamisel salvestada rikkalikke värvidega, detailseid fotosid.

2,5" LCD-ekraan ja optiline pildiotsija
Ere 2,5" vedelkristallekraan võimaldab lihtsat fotode ja videote vaatamist. Lisaks on kadreerimisel võimalik kasutada ka optilist pildiotsijat.

i-Contrast funktsioon
Digital IXUS 100 IS kasutab ka funktsiooni i-Contrast, mis võimaldab keerulistes valgustingimustes saada kontrastseid ning detailsemaid fotosid. See funktsioon aitab säilitada detailsuse ka varjualades ning ülesäritatud alades.

VGA-lahutusega videod ning LP-režiim
Rikasta oma fotokogu VGA-lahutusega videoklippidega. Olemas on ka spetsiaalne LP-režiim, mis võimaldab salvestada sama mahuga mälukaardile kaks korda rohkem videot.