NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS II

Canon tutvustab muljetavaldava välimusega fotoaparaati Digital IXUS II. See on IXUS-seeria väikseim digitaalkaamera, tõeline kalliskivi, millega seltskonnas laineid lüüa.
Kuid vapustav välimus ei ole ainus, mille poolest Digital IXUS II esile kerkib. Kaamera kerges, roostevabast terasest korpuses sisaldub laialdane valik kõrgetasemelist tehnoloogiat, mis garanteerib, et pildid, mida sa jäädvustad, ei jää kaamerale sugugi alla.

Kiire
Digital IXUS II tuksuvaks südameks on Canoni suure jõudlusega DIGIC-protsessor, mis tagab iga pildi värvitoonide loomutruuduse ja tõstab kaamera üldist jõudlust. Lisaks võimaldab DIGIC ka kiireid sarivõtteid teha ja ühe akuga pildistada kauem kui varem.

Terav
Väljaliikuv, 2-kordse optilise zoomiga objektiiv võimaldab suurendada võtteobjekti nii lähedale kui vaja. 6,4-kordne optilise ja digitaalse zoomi kombinatsioon võimaldab aga veelgi lähemalt pildistada.

Detailne
Võimas, 3,2 megapiksline sensor jäädvustab iga detaili. Niimoodi ei lähe printimisel - isegi A4-formaadile - midagi kaduma.

9 punkti iseteravustamine
Kaamera teravustamissüsteem kasutab kaadris üheksat teravustamispunkti ja määrab automaatselt võtteobjekti ning sobiva teravustamismeetodi. See on eriti mugav, kui võtteobjekt ei asu kaadri keskel.

Intelligentne orientatsioonisensor
Kui keerad kaamera küljele, saab sisseehitatud sensor aru, et pildistad vertikaalformaadis ja mis suunas kaamera pööratud on. See aitab säri õigesti määrata, eriti maastikuvõtete tegemisel. Samuti ilmuvad fotod siis arvutisse laadimisel ekraanile õigetpidi.

Videorežiim
Saad salvestada kuni 3 minuti pikkusi heliga videolõike ja neid vedelkristallekraanilt, koos kaamera kõlariga taasesitada. Samuti on võimalik filme e-posti teel saata või televiisoriekraanilt vaadata.

Mängi piltidega arvutis...
Lae pildid arvutisse, redigeeri, prindi ja arhiveeri - kõike seda võimaldavad kaameraga kaasasolevad mitmekülgsed tarkvaraprogrammid (ZoomBrowser EX (Win), ImageBrowser (Mac) ja ArcSoft). Samuti saad eksklusiivse Canon iMAGE Gateway abil luua veebi-fotoalbumeid, et oma pilte kõikidele sõpradele ja pereliikmetele näidata.

... või prindi hoopis ilma arvutita
Saad printida täisvärvilisi pilte paberile ilma arvuti abita. Otseprintimise funktsiooniga on see imelihtne ühenda Digital IXUS II ühilduva Canoni kaardi-fotoprinteriga (CP-200 ja CP-300) või mõne Canoni ühilduva otse-tindipritsprinteriga, vali soovitud pilt välja, vajuta 'print'-nupulening fotod ilmuvad paberile vaid mõne hetkega.