NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS IIs

Canoni muljetavaldava välimusega fotoaparaat Digital IXUS IIs on populaarse Digital IXUS II edasiarendus. See on IXUS-seeria väikseim digitaalkaamera, mis püüab esmalt pilku oma stiilse disainiga. Kuid vapustav välimus ei ole kindlasti mitte ainus, mille poolest Digital IXUS IIs esile kerkib. Kaamera kerges, roostevabast terasest korpuses sisaldub laialdane valik kõrgetasemelist tehnoloogiat, mis garanteerib, et pildid, mida jäädvustad, on kvaliteetsed ja säravad.

• Ultrakompaktne hõbevalge viimistlusega metallist korpus
• 3,2 megapikslit kuni A4-formaadis fotode printimiseks
• 2x optiline zoom (umbes 6,4x kombineeritud zoom)
• Suurepärane pildikvaliteet ja suur jõudlus tänu Canoni visionaartehnoloogiale
• Täiustatud 9 punkti AiAF iseteravustamise süsteem
• Kuni 3 minuti pikkuste videolõikude salvestamise võimalus koos heliga
• PictBridge ja Canon Direct Print ühilduv – arvutit pole vaja
• Prindi / jaga nupp lihtsaks otseprintimiseks ja Windows-arvutisse siirdamiseks

Kiire ja intelligentne
Digital IXUS IIs südameks on Canoni suure jõudlusega DIGIC-protsessor, mis tagab iga pildi värvitoonide loomutruuduse ja tõstab kaamera üldist jõudlust. Lisaks võimaldab DIGIC ka kiireid sarivõtteid teha ja ühe akuga pildistada kauem kui varem. Kaameras on kasutusel ka iSAPS-tehnoloogia, mille aluseks on tuhandetest fotodest koosnev andmebaas. Andmebaasis oleva info ja võttetingimuste võrdlemisel saavutab kaamera veelgi täpsemad ja kiiremad tulemused. Kaamera teravustamissüsteem kasutab kaadris üheksat teravustamispunkti ja määrab automaatselt võtteobjekti ning sobiva teravustamismeetodi. See on eriti mugav, kui võtteobjekt ei asu kaadri keskel.

Terav ja detailne
Väljaliikuv, 2-kordse optilise zoomiga objektiiv võimaldab suurendada võtteobjekti nii palju kui vaja. 6,4-kordne optilise ja digitaalse zoomi kombinatsioon võimaldab aga veelgi kaugemaid objekte pildistada. Võimas, 3,2 megapiksline pildisensor jäädvustab aga iga detaili. Niimoodi ei lähe isegi A4-formaadile printimisel midagi kaduma.

Fotost vahel ei piisa
Kaameraga saab jäädvustada kuni 3-minutilisi meeleolukaid videolõike. Kui soovid jäädvustada aga iga detaili võimalikult täpselt ja teravalt, on Digital IXUS IIs-ga võimalik salvestada ka kuni 30-sekundilisi väga kõrge lahutusvõimega (VGA) videolõike. Filmimaterjali saab kaameras kohe üle vaadata ning vajadusel redigeerida. Canoni fotoprinteriga ühendatult saab kasutada ka video printimise režiimi – videolõik jaotatakse 63-ks kaadriks, mis seejärel postkaardisuurusele paberilehele pisipiltidena välja prinditakse. See on suurepärane võimalus spordistseenide (näiteks golfilöögi) peatamiseks ja analüüsimiseks.

Kui pildid on tehtud...
Fotode arvutis vaatamiseks ja organiseerimiseks on kaameraga kaasas ZoomBrowser EX (Windows) ja ImageBrowser (Mac) tarkvara. Lisaks on paketis veel PhotoStitch panoraampiltide loomiseks, ArcSoft PhotoStudio fototöötluseks ja VideoImpression videotöötluseks. Windows XP või Mac OS X (v10.1/v10.2) süsteemi puhul ei ole kasutajal draiveri pärast vaja muretseda – kaamera ja arvuti vahelise ühenduse eest kannab hoolt Picture Transfer Protocol (PTP) tugi. Windows 98/2000 ja Windows Me jaoks on aga vajalikud draiverid kaameraga kaasas.

Printimiseks ei pea arvutit sisse lülitama
Kaamera on varustatud Canoni uue prindi/jaga-nupuga. Nii on mugav kõigest ühe vajutusega ekraanil olevat pilti printida – vaja on ainult otseprintimist toetavat printerit (PictBridge- või DirectPrint tehnoloogia). Muuhulgas on kaameral ka dokumendifoto printimise funktsioon, mis võimaldab printida ühele lehele mitu passipildi suurust fotot (pildi kõrguse ja laiuse saab kasutaja ise valida). Kui kaamera on ühendatud arvutiga, võimaldab prindi/ jaga-nupp fotod imelihtsalt kaamerast arvutisse laadida. Sõltuvalt seadistusest siirdatakse arvutisse kõik, veel laadimata või käsitsi välja valitud pildid.