NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
Digital IXUS V2

Digital IXUS V2

Digitaalse IXUS v2 puhul käivad muljetavaldav välimus ja uusim digitaaltehnoloogia käsikäes. See on optika-alaste tippsaavutuste, digitaalse asjatundlikkuse ja kunstilise disaini täiuslik kombinatsioon.

DIGITAL IXUS v² on ülikompaktne kaamera atraktiivses roostevabast terasest kestas. See kaamera on visuaalne meistriteos - tõeline rõõm käes hoida. Ergonoomilise disainiga ristnupp teeb töö kaameraga imelihtsaks. Lisaks on kaameral kõrge kvaliteediga 2X zoomobjektiiv (vastab 35-70mm 35mm-tavakaameral) avarvuga kuni f2,8. 2 megapikseline CCD jäädvustab kõige peenemadki detailid. Canon'i intelligentne 3-punkti iseteravustamine (AiAF) ja hindav särimõõtmise süsteem tagavad, et pildistatav objekt on alati fookuses ja õigesti valgustatud. Samuti toetab DIGITAL IXUS v² Canon'i otseprintimis tehnoloogiat - tehtud pilte on võimalik ilma arvuti abiga printida kasutades fotoprintereid CP-10 ja CP-100 või tindipritsprinterit Bubble Jet S820D. CP-100 võimaldab printida 10x15 cm fotokvaliteediga pilte, CP-100 sobib krediitkaardi suuruste väljatrükkide tegemiseks ning Bubble Jet S820D abiga saad fotosid printida kuni A4-formaadis materjalile. Filmirežiim võimaldab salvestada kuni 30 sekundilisi filmklippe ning kasutades kaasasolevat kaablit on võimalik kaamera ühendada televiisoriga ning vaadata salvestatud fotosid ja filmiklippe.

DIGITAL IXUS v² on täisautomaatne, ent kogenumatel kasutajatel on võimalus pildistamist rohkem kontrollida kasutades kaamera erifunktsioone. Valida saab kahe särirežiimi (hindav ja punkt-särimõõtmine, AE lukuga), terve hulga valge tasakaalu määrangute (automaatne, 5 eelseatud ja käsitsi) vahel, muuta ekvivalentset filmi tundlikkust (ISO 50 kuni 400) ja kontrollida välklambi tööd. Fotoefektid võimaldavad pilte salvestada eredate või neutraalsete värvidega, seepiarežiimis või must-valgelt. Samuti on võimalik valida "Stitch Assist"-režiim, mille abil võib teha panoraamvõtteid ja need hiljem kaasasoleva PhotoStitch tarkvaraga kokku "kleepida". Kaasasoleva tarkvara hulgas on nii PC kui Mac'i jaoks kasutajasõbralikud Canon ZoomBrowser EX, PhotoStitch ja PhotoRecord tarkvara.