NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS Wireless

Esimene traadita sidega IXUS kombineerib omavahel suure jõudluse ja mugava Wi-Fi ühenduvuse. Iga Canon Digital IXUS on stiilidemonstratsioon ning ka uus innovatiivne Digital IXUS Wireless pole siinkohal erand.

• Wi-Fi ühenduvus
• Stiilne disain
• 5,0 megapiksline lahutusvõime
• 3x optiline zoom UA läätsega
• DIGIC II ja iSAPS
• 2,0" vedelkristallekraan
• 14 erinevat võtterežiimi sisaldades ka VGA video salvestamist 30 kaadrit sekundis
• USB 2.0 liides

Traadita side
Sisseehitatud Wi-Fi IEEE 802.11b annab sulle suurema vabaduse nii kodus kui ka kontoris. Juhtmeid kasutamata on võimalik kaamerast otse printida PictBridge ühilduvatesse printeritesse. Kaamera saab seadistada ka pilte arvutisse salvestama - kadreerid, pildistad ja juba hetkega on tehtud foto arvutiekraanil. Kaamerat on Wi-Fi kaudu võimalik ka juhtida - ideaalne näiteks looduses pildistades.

Turvalisus
Digital IXUS Wireless kasutab traadita ühendusel kaitstud andmesidet, mis kindlustab ühenduse turvalisuse ja diskreetsuse. Kogu saadetav info on krüpteeritud ja seega on ka side pealtkuulamine välistatud.

Suur lahutusvõime
5,0 megapikslise lahutusvõimega CCD sensor tagab säravad ja teravad fotod kuni A3 suuruseni.

Ülikompaktne 3x zoom-objektiiv
IXUS Wirelessi 3x zoom-objektiiv on ülikompaktne ja UA lääts tagab ka kristallselge, särava pildi.

DIGIC II ja iSAPS
Canoni DIGIC II kujutisetöötlusprotsessor garanteerib kaamera suure jõudluse ja originaalilähedased värvid. iSAPS analüüsib igat võtet ja optimiseerib kaamera seaded juba enne võtte tegemist.

Võtterežiimid
Et kindlustada alati ideaalne tulemus, saab valida 14 erineva võtterežiimi vahel. 6 eelseadistatud töörežiimi aitavad keerukate valgusoludega. Funktsiooni "Minu värvid" abil saab kaameras reaalajas lisada videoklippidele või fotodele erinevaid efekte. Videorežiim võimaldab salvestada eriti pikki (kuni 1GB) VGA lahutusvõimega heliga videoklippe.

Printimine
Prindi otse Wi-Fi kasutades PictBridge ühilduvatesse printeritesse või ühenda kaamera printeriga USB kaablit kasutades ja lihtsalt vajuta "Prindi/Jaga" klahvi kaameral.

USB 2.0
Salvesta fotod ja videoklipid arvutisse kasutades selleks uut ülikiiret USB2.0 liidest.