NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS i zoom kuldne

Digital IXUS i zoom arendab edasi juba Digital IXUS i5 juures tuntuks saanud šikki liini. Kaameral on 2.4x optiline suurendus ning väliskujus on lähtutud toote vanema venna, Digital IXUS 750 "lõpmatud kurvid" disainist. Stiilse ja kompaktse Digital IXUS i zoom kaamera lahutusvõime on 5,0 megapikslit, piltide kõrge kvaliteedi tagab DIGIC II protsessor ning kiire USB 2.0 liides garanteerib kiire edastamiskiiruse. Kaasasolev Camera Station dokk teeb lihtsaks kaamera ühendamise lauaarvuti, printeri või televiisoriga, viimane sobib suurepäraselt kaameras valmistatud slaidiseansside vaatamiseks. Camera Station dokk toimib ka akulaadijana.

Elegantne, stiilne, parem
Esinduslikemana Digital IXUS i kaameratest on õhukesel Digital IXUS i zoomil nüüd 2.4x (F3.2 – F5.4) optiline zoom, ning UA objektiiv (Ultra High Refractive Index Aspherical) teravate piltide jaoks. Koos digitaalse suurendusega on võimalik saavutada 10x suurendus. Digital IXUS i zoomi 5.0 megapiksline CCD sensor annab lahutusvõime, mis on piisav kuni A3 formaadis fotode trükkimiseks Uus teravustamissüsteem on eelnevast kiirem ja väiksema voolutarbega, tehes autofookuse tundlikumaks ning pikendades akude tööiga.
Digital IXUS i zoomi juures on säilitatud väikesed mõõtmed, samas on kasutaja pildistamis- ja vaatamismugavus suurenenud tänu suuremale 1.8” vedelkristallekraanile. Kasutajaliidest on parandatud, lisades suuremad animeeritud ikoonid ning võimaluse kuvada maailma ajavööndeid. Kaamera menüüd on võimalik kuvada 22 erinevas keeles.

Leidlik ühendusseade Camera Station
Digital IXUS i zoom kaameraga on kaasas ühendusseade Camera Station (CS-DC1), mis teeb akude laadimise, printimise, lauaarvuti, televiisori või kodukino süsteemiga ühendamise kiireks ja mugavaks. Seade toimib keskse ühenduspesana, mis teeb erinevate seadmetega ühendamise lihtsaks, kaotades vajaduse erinevate juhtmete kokku- ja lahtiühendamise järele. Kaasas on ka juhtmeta kaugjuhtimispult, mis võimaldab ühendusseadmes istuvat kaamerat juhtida eemalt. Digital IXUS i zoomi slaidiseansi- ning taasesitusfunktsioone võib mugavalt juhtida diivanilt vaadates pilte näiteks televiisoriekraanil. Kui ühendada kaamera samaaegselt printeri ja televiisoriga, saab pilte samaaegselt vaadata, töödelda ja printida.

Professionaalne tehnoloogia
DIGIC II tagab nii salvestatud piltide teravuse ja kvaliteetsed värvid kui ka kaamerate üldise suure jõudluse. Kaamera hindab kaadrit iSAPS tehnoloogia abil ning muudab automaatselt sätteid tagades optimaalse seadistuse. Digital IXUS i zoom kasutab piltide kiireks edastamiseks USB 2.0 Hi-Speed liidest.

Võtterežiimid ja eriefektid
Digital IXUS i zoom on varustatud 9-punktilise intelligentse iseteravustamissüsteemiga (AiAF) mis hoiab ka keskmest väljas asuvad objektid teravalt fookuses. Kaamera on valmis seadistatud väga erinevate pildistamisolukordade jaoks - 16 erinevat võtterežiimi. Valikusse kuuluvad automaatne, käsitsi-, makro-, portree-, maastiku- ja öövõtte ning pildistamiskoha erirežiimid, mille seas nüüd on ka veealune võte, mis lubab kasutajal lisavalikuna pakutava ilmastikukindla korpuse kõik võimalused ära kasutada. My Colors filtrite lisandumine võimaldab Digital IXUS i zoom kasutajatel oma piltidega loomingulisemalt ümber käia. Filtrid nagu värvivahetus või värvide reguleerimine on kasutatavad kaamera sees kohe pildistamise või filmimise ajal. Enne oli see võimalik ainult personaalarvutis eraldi tarkvaraga pilte redigeerides.

Intelligentne orientatsiooniandur
Digital IXUS i zoom kaamera võimaluste seas on ka intelligentne asendisensor, mis pöörab kuvatavad pildid automaatselt õigesse asendisse sõltumata kaamera asendist pildistamise hetkel. Kui kaamera on vertikaalasendis, siis muudab sensor kaamera tagaküljel paikneva FUNC/SET nupu automaatselt pildistamisnupuks. Nii on võimalik pildistada portreesid, hoides kaamerat vaid ühe käega ja säilitades kaamera tasakaalu

Mitte ainult fotod
Kasutajad saavad salvestada videot koos heliga 1GB või 60 minuti pikkuseni – sõltuvalt sellest kumb enne täis saab. Filmimise ajal on kasutatav digitaalne suurendus. Valida võib VGA ja QVGA režiimide vahel (vastavalt 10 ja 20 kaadrit sekundis), lisaks on ka kompaktvideo režiim (QQVGA / 15fps), mille eesmärgiks on teha videote jagamine e-posti teel nii lihtsaks kui võimalik.

Piltide trükkimine
Koos lisavarustusse kuuluva akudekomplektiga (NB-CP2L), on kompaktfotoprinter SELPHY CP710 äärmiselt portatiivne just nagu ka kompaktne Digital IXUS i zoom, mis teeb neist ideaalsed partnered. SELPHY CP kompaktfotoprinterid võimaldavad ka lihtsalt printida ID-fotosid ja videostseenide kaadreid. Ühendamisel PictBridge-ühilduvate PIXMA uusima seeria printeritega saab kujutist parendada näiteks müravähendus- (Noise Reduction), fotoergastus- (Vivid Photo) ja uudse näokirgastus- (Face Brightener) funktsiooniga. Piltide printimine ilma arvutiga ühendamise vajaduseta on muudetud lihtsaks tänu printimis-/jagamisnupule (Print/Share), mille abil on hõlbus pildiandmeid Windows XP ja Mac OS X arvutitesse üles laadida.

Lai tarkvaravalik
Kaamerakomplekti kuuluv tarkvarapakett sisaldab muuhulgas ka sirvimis- ja printimisprogramme ZoomBrowser EX (Windows) ning ImageBrowser (Mac). Lisaks on kaameraga kaasas ka sellised programmid nagu PhotoStitch ning fotode ja piltide töötlemiseks ArcSoft PhotoImpression ja VideoImpression. Kaamerate ostjail on õigus saada CANON iMAGE GATEWAY liikmeks, millega neile võimaldatakse 100MB kettaruumi piltide üleslaadimiseks ja jagamiseks ning toetatakse minu-kaamera (My Camera) funktsiooni, mis võimaldab kasutajatel oma kaamerasätteid veelgi enam individualiseerida.

Lisavarustus
Digital IXUS i zoom lisavarustuse valik on rikkalik. Valikusse kuuluvad ilmastikukindel korpus (AW-DC40), "High Power" välguseade (HF-DC1), kompaktne toiteadapter (CA-DC20E), akulaadija (CB-2LVE) ja Digital IXUS metallrihm. Digital IXUS i zoom salvestab SD- ja MMC-mälukaartidele, ostes on aparaadiga kaasas 16 MB SD-mälukaart.