NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS i5 punane

Canoni erakordselt kompaktne Digital IXUS i5 digikaamera on vaieldamatult stiilne mudel, mis täiendab Canoni tuntud IXUS-seeriat. Canoni väikseima 5-megapikselise lahutusvõimega kaameraga on suurepäraste fotode tegemine imelihtne. IXUS i5 kaitsev metallist, stiilne bordoopunane korpus on mõõtmetel märgatavalt väiksem kui mitmed mobiiltelefonid ning kaamera kaalub kõigest 100 grammi.

6,5x digitaalne zoom võimaldab tegevuse “lähedale tuua”. Kaameraga saab salvestada kuni 3-minutilisi heliga videolõike (kuni 30 sekundit kõrge VGA-lahutusvõimega). Prindi/jaga-nupp teeb piltide laadimise Windows-arvutisse või printimise PictBridge-ühilduvate fotoprinteritega imelihtsaks. Muuhulgas ühildub kaamera suurepäraselt Canoni uute, fotolabori kvaliteediga SELPHY kompakt-fotopriteritega. Pildistamist saad nautida praktiliselt kõikjal – isegi rannas, snorgeldades, surfides või suusatades tänu lisavarustusena saadaval oleval veekindlale korpusele.

Tõeliselt väike, tõeliselt funktsionaalne
IXUS i5 on küll väike, kuid peidab endas tõsist funktsionaalsust. Lisaks 5-megapikselisele lahutusvõimele kasutatakse kaameras ka spetsiaalselt DIGIC-protsessorit. DIGIC annab täpsema valge tasakaalu ja tõetruud värvid, ilma et kasutaja peaks kaamera määrangutesse süvenema.

Perfektselt lihtne
IXUS i5 rakendab iSAPS-tehnoloogiat - fotograafi abimees, mis analüüsib võtteinfot (näiteks zoomi asend, kaadri heledus jne.) ning määrab võttetüübi. Seeläbi saavutatakse kiirem teravustamine, täpsem säritus ja õige valge tasakaal. Spetsiaalsed võtterežiimid annavad ka keerulistes võttetingimustes väga head tulemused (näiteks portree-, maastiku, öö-, sisetingimuste- ja veealune-võtterežiim ). 9-punkti AiAF-iseteravustamissüsteem tagab alati teravad fotod – ka siis, kui objekt ei asu kaadri keskel.

Õige suund
Intelligentne orientatsiooniandur määrab kindlaks taeva ja esiplaani asukoha, mis kiirendab teravustamist ning muudab särimõõtmise ja valge tasakaalu täpsemaks. Portreeformaadis tehtud fotod keeratakse automaatselt õiget pidi, mis teeb piltide vaatamise oluliselt mugavamaks.