NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Digital IXUS i7 zoom seepia

7,1 Megapikslise lahutusvõimega Digital IXUS i7 zoom kaameral on 2,4x optiline zoom ja Canoni uus DIGIC III protsessor. DIGIC III on tunduvalt kiirem kui ta eelkäija ja võimaldab kuni ISO1600 valgustundlikkust ning Canoni näotuvastusega iseteravustamise/automaatsäri süsteemi rakendamist. See uus süsteem tuvastab kaadris automaatselt kuni üheksa objekti näod ja kalkuleerib vastavalt sellele optimaalseima säri ja fookuse. Ideaalne kaamera pidudele seltskonnakroonika jaoks.

• Kompaktseim IXUS seeria korpus
• 7,1 megapikslit ja 2,4x optiline zoom
• DIGIC III protsessor täiustatud müravähenduse ja näotuvastusega iseteravustamise/automaatsäri (AF/AE) süsteemiga
• Võimas turvalise zoomi funktsioon
• 17 pildistamisrežiimi, s.h videoklipid
• ISO 1600 valgustundlikkus
• „Minu värvid”
• Kaugjuhtimispuldiga kaameradokk lihtsaks laadimiseks, otseprintimiseks, arvutiga ühendamiseks ja audio/video väljund
• Kaamera disain võimaldab teha mugavalt ühe käega ka portreefotosid

Pilkupüüdev
Ülikompaktset Digital IXUS i7 zoomi saab mugavalt kanda ka taskus või väikeses käekotis. Nelja šiki värvivalikuga – teksasinine, terashall, seepia ja roosa - saadaval olev metallist korpusega kaamera sobib iga kasutaja individuaalse stiiliga. 7,1 Megapiksline sensor annab kasutajale suuremad kärpimisvõimalused, pildistades samas piisavalt detailselt, et tagada kõrge kvaliteet ka fotosid suures formaadis välja trükkides.

Turvaline zoom
Kaameras Digital IXUS i7 zoom on kasutusel Canoni uus turvaline zoom, andes kasutajatele funktsiooni, mis pakuvad suuremaid fookuskaugusi ja paremaid tulemusi kaugelpaiknevate objektide kadreerimisel. Turvalist zoomi kasutades saab fotograaf väiksema lahutusvõimega piltide pildistamisel laiendada võimalikku suurendusulatust ilma, et peaks muretsema pildikvaliteedi halvenemise pärast.

DIGIC III protsessor koos näotuvastussüsteemiga
DIGIC III kasutamine annab tulemuseks väiksema pildimüra ja võimaldab kasutada kuni ISO1600 valgustundlikkust. Canoni uue riistvarapõhise näotuvastusega iseteravustamise/automaatsäri (AF/AE) tehnoloogia kasutamine muudab Digital IXUS i7 zoom ideaalseks pidudel ja muudel seltskonnaüritustel kasutamiseks. Süsteem suudab kaadris tuvastada kuni üheksa nägu ja optimeerida vastavalt teravustamist ja säritust. Tugeva tagantvalguse korral kasutab süsteem automaatselt täitevälku, et inimest/inimesi õigesti säritada, säilitades seejuures õige säri tausta jaoks. Kaamera tunneb automaatselt ära ja pöördub tagasi 9-punktilise AiAF-süsteemi juurde, kui teravustatav objekt ei ole inimese nägu.

Loominguline pildistamine
17 erineva pildistamisrežiimiga kaamera annab kasutajale laia valiku loomingulise pildistamise võimalusi. Uus veealuse pildistamise režiim optimeerib värve, juhib välklambi tööd ning ISO-valgustundlikkust veealuse elu pildistamisel - näiteks akvaariumites.

Pildihaldus ja printimine
Pildihalduse muudab lihtsamaks funktsioon Minu kategooria – lisandus, mis määrab igale pildile automaatselt kategooria, Inimesed, Maastik või Üritused, sõltuvalt pildistamisrežiimist ja sellest, kas näotuvastussüsteem on sisse lülitatud. Need kohandatavad kategooriad tunneb ära ka Canoni tarkvarakomplekt ZoomBrowser EX, mis kuulub kaamerasse lauaarvutipõhise lihtsa pildihalduse tagamiseks. Ühe nupuvajutusega otseprintimist ja üleslaadimist võimaldab kaamera Prindi/Jaga nupp, mis toimib ka vertikaalse päästikuna püstvorminguga piltide lihtsamaks pildistamiseks. Canoni unikaalne intelligentne orientatsiooniandur pöörab kõik vertikaalsed võtted, nii pildid kui videoklipid (VGA 30 kaadrit sekundis ja QVGQ kuni 60 kaadrit sekundis), õigesse asendisse, et parandada suunda vedelkristallekraanil, teleekraanil või arvutis taasesitamiseks.

Kaameradokk
Kaameral Digital IXUS i7 zoom on mugav kaameradokk, mida saab kasutada alusena kiireks ja lihtsaks printimiseks, failide laadimiseks arvutisse ja aku laadimiseks. Doki juhtmeta kaugjuhtimispult võimaldab kasutajal juhtida slaidiesitusi ja video esitamist teleekraanil.

Mälukaardi tugi
Lisaks SD- ja MMC-mälukaartidele toetab kaamera uut SDHC-vormingut ja võimaldab seega kasutada ka uusi suurema mahutavusega ja kiiremaid kaarte.