NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
EF 100-400mm F4.5-5.6 L IS USM (kasutatud obj)

EF 100-400mm F4.5-5.6 L IS USM (kasutatud obj)

EF 100-400mm F4.5-5.6L IS USM objektiivi pildikvaliteedile saad kindel olla, see on endiselt üks populaarsemaid valikuid professionaalsete spordi- ja loodusfotograafide hulgas. Objektiivil on standardvarustusena kaasas varjuk ET-83C ja vutlar. Objektiiv on töökorras ja mõningate kasutamisest tekitatud kulumise jälgedega. Objektiivi saab vaadata ja proovida Overalli Tallinna Proshopis ja ostes anname garantii üheks aastaks.

• Professionaalne teleobjektiiv
• L-seeria kvaliteet
• Pildistabilisaator
• Minimaalne fookuskaugus 1.8m
• Fluoriid ja super UD-elemendid
• E-TTL II-juhtimine

Super zoom-objetiiv
EF 100-400mm F.4.5-5.6L IS USM on pildistabilisaatoriga L-seeria teleobjektiiv, mille fluoriidi ja UD- klaasi elemendid eemaldavad moonutused ja aberratsiooni ning selle optiline süsteem tagab hea pildikvaliteedi kogu fookuskauguste vahemikus. Objektiiv ühildub nii EF 1.4x II kui ka EF 2x II telekonverteritega.

Pildistabilisaator
EF 100-400mm F4.5-5.6L IS USM objektiivil on kolmeastmeline optiline pildistabilisaator (IS), mistõttu võib seda pidada pea ideaalseks töövahendiks kui rasketes valgustingimustes tuleb pildistada ilma statiivita. Kasutades tavapärasest kolm astet aeglasemat säriaega, ei pea kartmata et pilt käe värinast udustub ning kui toimub suurem liikumine põhisuunas (näiteks paremalt vasakule),
analüüsitakse seda ja IS lülitatakse välja.

Ultraheli teravustamismootor
Ringikujuline ultrahelimootor töötab erakordselt kiiresti ja pea hääletult. Fookust saab aga kohendada käsitsi ka automaatteravustamise (AF) režiimis.

Täpis-optika parimaks pildikvaliteediks
Kõrge kontrast, madal moonutus ja hea äärest-ääreni resolutsioon on lausa silmaga nähtav kogu fookuskauhuste ulatuses. Ringikujuline ava diafragma, mida kontrollitakse elektromagnetiliselt, annab fookusest väljas aladele pehmema, siledama tunde ja laseb fookuses olevatel objektidel hägusel taustal paremini silma paista.

Sobib toodetele

Adapter EF objektiivide kasutamiseks