NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF 17 - 40mm F4.0 L USM

EF 17 - 40 mm f/4 L USM on kerge ülilainurk-zoomobjektiiv, mis mõeldud kasutamiseks spetsiaalselt kõrget kvaliteeti vajavate digipeegelkaamerate keredega. Sobib ideaalselt ka kaameratega, mille fookuskauguse parandustegur on suurem kui 1.

• Suurepärane optiline jõudlus kogu zoomi ulatuses
• Kiireim autofookus oma klassis (sama, mis EF 16 -35 mm f/2.8 L USM)
• Tolmu- ja niiskuskindel
• Minimaalne fokusseerimiskaugus 28cm

Ülilainurk-zoomobjektiiv täiskaadriga peegelkaameratele
EF 17-40 f/4 L USM on ülilainurk-objektiiv kui kasutada täiskaader sensoriga kaameraga või EOS filmikaameraga.

Standard-zoomobjektiiv teistele digikaameratele
EF 17 - 40 mm f/4 L USM on ideaalne kasutamiseks digitaalsete peegelkaameratega, mille sensor on väiksem kui 35mm täiskaader. Selliste kaamerate ees on antud objektiivi fookuskauguste vahemik 28-70mm, mis teeb tast ideaalse ülikvaliteetse standard-zoomobjektiivi.

Ülim optiline jõudlus
EF 17 -40 mm f/4 L USM objektiivis on 12 läätselementi 9-s grupis. Optimiseeritud Super Spectra läätsevääristused vähendavad peegeldumisest tekkivaid pildidefekte, mis tekivad digipeegelkaameratel, kui valgus sensorilt objektiivi sisse tagasi peegeldub. Spetsiaalne vääristus aitab ka reprodutseerida tõetruimaid värve ja suurendada kontrasti. Et pakkuda ülimat kvaliteeti kogu zoomi ulatuses sisaldab objektiiv kolme kaht erinevat tüüpi asfäärilist elementi ja üht UD elementi, mis hoiab ära kromaatilised aberratsioonid, mis mõjutavad subjekti servasid pildistamisel.

Tippklassi omadused
Minimaalne fokusseerimiskaugus on 28cm kogu fookuskauguse ulatuses.

Autofookus töötab vaikselt ja kiirelt tänu uuele protsessorile ja fookustamisalgoritmidele. Pidev manuaalne fokusseerimine on võimalik ilma fookusseerimisrežiimi vahetamata.

Elektromagnetilise diafragmaga EF 17 - 40 mm f/4 L USM ümmargune ava võimaldab kvaliteetsemat ja naturaalsemat tausta udustamist.

Objektiivi esiosa ei pöörle zoomimisel, seega saad kasutada polariseerivaid filtreid ka zoomides. Objektiivi tagaosas on želatiinfiltri hoidja.

Objektiiv on ilmastikukindel ja seega ei pääse objektiivi sisse niiskus ja tolm, ning võid teda kasutada ka väga karmides tingimustes.

Sobib toodetele

Adapter EF objektiivide kasutamiseks