NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF 24 - 70mm F2.8 L USM MÜÜDUD ;)

Objektiiv on heas korras ning Overalli hoolduse poolt ülevaadatud. Proovimiseks palume tulla Overalli Tallinna ProShop'i ja ostes kehtib garantii kuni kolm kuud.

• Kõrge kvaliteediga üld-zoomobjektiiv
• Suurem fookuskauguste vahemik ja võimsama lainurgaga
• Edasiarenenud amatööridele ja professionaalidele
• Vutlar ja valgusvarjuk komplektis

Zoom-objektiivi optilised omadused
EF 24 - 70 mm f/2.8 L USM kasutab kaht tüüpi asfäärilisi läätseelemente, et pakkuda laiemat nurka kui eelkäija (EF 28 - 70 mm f/2.8 L USM). Need kaks elementi kompenseerivad pildidefektid zoomimisel, ning tagavad veelgi kõrgema kvaliteedi kui varem.

EF 24 - 70 mm f/2.8 L USM optiline ehitus kasutab kaht UD elementi, mis korrigeerivad kromaatilised aberratsioonid, mis tulevad esile lainurkasendis pildistades. Ka fokuseerimisjõudluse kallal on vaeva nähtud, ning nüüd on võimalik minimaalne fokuseerimiskaugus 0,38cm kogu fookuskauguse vahemikus - see on lühim kaugus oma klassis.

Uut tüüpi elektromagnetiline diafragma võimaldab ümmargust ava, ning seega perfektset ja meeldivat tausta udustamist, ning subjekti eraldamist taustast.

Objektiivi kõik elemendid on keskkonnasõbralikust pliivabast klaasist.s.

Mehaanilised omadused
Objektiivi bajonet, fookustamisrežiimilüliti, zoomi rõngas ja fookustamisrõngas on kõik tolmu- ja niiskuskindlad, ning seega on EF 24 - 70 f/2.8 L USM ideaalne igapäevaseks kasutamiseks ka kõige raskemates tingimustes. Lisaks sellele vähendab objektiivi spetsiaalne vääristus erinevaid peegeldusdefekte.

Ringikujuline USM mootor võimaldab ülimalt täpset, kiiret ja vaikset autofookust. Lisaks sellele on võimalik ka pidev manuaalne teravustamine ilma fookustamisrežiimi vahetamata. Minimaalne fokusseerimiskaugus on 0.45m kogu fookuskauguse ulatuses.

Objektiivi esiosa ei pöörle ei fookustamise ega zoomimise ajal. Seega saab objektiiviga kasutada mugavalt erinevat optika lisavarustust.

Lisavarustus
EF 24 - 70 mm f/2.8 L USM objektiiviga tuleb kaasa vutlar ja valgusvarjuk

Sobib toodetele

Adapter EF objektiivide kasutamiseks