NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
EF 28-300mm F3.5 - 5.6 L IS USM

EF 28-300mm F3.5 - 5.6 L IS USM

Lainurgast telefotoni - kiiresti ja täpselt. Kadreeri oma võtteid vastavalt soovile eriti laias vahemikus L-seeria kvaliteediga. Umbes 11x zoomi, pildistabilisatori ja kiire autofookusega objektiiv on eriti kvaliteetne ja paindlik.

• 11x zoom
• L-seeria kvaliteet
• Pildistabilisaator
• Minimaalne fokusseerimiskaugus 0.7m
• Manuaalne fokusseerimine alati võimalik
• Tolmu- ja pritsmekindel ehitus
• Ümmargune ava
• E-TTL II tugi
• Objektiivi vääristus optimiseeritud digikaameratega töötamiseks

Ülisuure 11x zoomiga EF 28 - 300 mm f/3.5 - 5.6 L IS USM võimaldab ülimalt kiiret ja loovat fotografeerimist olenemata sellest, kas tahad lainurkobjektiivi või teleobjektiivi. Canoni uusim professionaalne "valge objektiiv" on disainitud fotograafidele, kes otsivad uusi lahendusi, mis võimaldaks hoida fotokoti kergena, aga samas olla kiirelt valmis kõgiks sündmusteks. See kiire, USM autofookuse ja optilise pildistabilisaatoriga objektiiv toob piltnikuni kvaliteedi, millest seni ainult unistati.

Pildistabilisaator
EF 28 - 300 mm f/3.5 - 5.6 L IS USM sisaldab endas Canoni pildistabilisaatorit, mis võimaldab kasutada kuni 3-stoppi pikemat säriaega, tehes objektiivi ideaalseks käest pildistamiseks. Pildistabilisaatorist on kõige rohkem kasu hämaras pildistamisel, objekti jälitamisel või päevasel ajal liikuvast sõidukist pildistamisel.

Kiire, vaikne autofookus
Ringikujuline USM mootor võimaldab ülimalt täpset, kiiret ja vaikset autofookust. Lisaks sellele on võimalik ka pidev manuaalne teravustamine ilma fookustamisrežiimi vahetamata.

Perfektne objektiiv digikeredele
Objektiivi kuju ja vääristusi on optimiseeritud vähendama erinevaid pildidefekte, tehes EF 28 - 300 mm f/3.5 - 5.6 L IS USM ideaalseks kasutamiseks digitaalsete peegelkaameratega. APS-C mõõdus sensoriga digikaamera ees on objektiivi fookuskaugus 45-480mm (35mm ekvivalent)

Täpne optika ja kõrge pildikvaliteet
Imeline kontrast, väikesed moonutused ja kõrge lahutusvõime servast-servani kogu zoomi ulatuses. Elektromagnetiline diafragma kontrollib ava kiirelt, vaikselt ja täpselt. Ümmargune ava võimaldab meeldivat tausta udustamist alates täisavast kuni kaks stoppi väiksema avaga.

Kaitse keskkonna eest
EF 28 - 300 mm f/3.5 - 5.6 L IS USM omab tugevat tolmu- ja pritsmekindlat ehitust, ning on disainitud professionaalidele, kes töötavad karmides ilmastikutingimustes.

E-TTL II särimõõtmine
Objektiiv saadab kaugusinformatsiooni tagasi kaamera E-TTL II välklambisüsteemi, et tagada optimaalne säritus igas võttesituatsioonis.

Sobib toodetele

Adapter EF objektiivide kasutamiseks