NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF 400mm F2.8 L IS USM II

Ülivõimas L-seeria superteleobjektiiv, millel on kolme režiimiga 4-astmeline pildistabilisaator. Vastupidav EF 400mm f/2.8L IS II USM tagab spordi- ja loodusfotode tegemisel erakordse pildikvaliteedi.
EF 400mm F2.8 L IS USM II ostuga saab kuni 30.06.2018 kingituseks 450€ kinkekaardi!

• 400 mm f/2,8 ülivõimas superteleobjektiiv
• Kuulub Canoni paljukiidetud L-seeriasse
• 4-astmeline pildistabilisaator
• 3 pildistabilisaatori režiimi
• Vastupidav ja tugev
• Parem pildikvaliteet
• Vaikne ja kiire automaatteravustamine


Võimas L-seeria superteleobjektiiv, mis sobib spordi- ja loodusfotograafidele.


Ülivõimas superteleobjektiiv
Vastupidav ja kerge magneesiumisulamist ning titaanist valmistatud EF 400mm f/2.8L IS II USM on suure avaga (f/2,8) ja ülivõimas superteleobjektiiv, mis tagab erakordse pildikvaliteedi.

L-seeria kvaliteet
L-seeriasse kuuluvad Canoni kõige esinduslikumad professionaalsed objektiivid, mis on täppistoodetud EF-optika parimaks näiteks. L-seeria objektiivid ühendavad endas suurepärase jõudluse ja käsitsetavuse ning on väga tolmu- ja niiskusekindlad.

4-astmeline pildistabilisaator
Spetsiaalselt selle seeria objektiivide erilise fookuskauguse vahemiku jaoks loodud 4-astmeline optiline pildistabilisaator neutraliseerib hägusust, mis võib ilmneda käest pildistamisel või pikkade säriaegade korral. Automaatne panoraamimistuvastus tagab tõhusa toimimise liikuvate objektide jälgimisel ning kuna pildistabilisaator paikneb objektiivis, on tulemused kadreerimise ajal pildinäidiku vahendusel näha.

3 pildistabilisaatori režiimi
Igasuguse liikumise, ent eriti panoraamimist nõudvate objektide pildistamiseks ideaalselt sobiv uus 3. IS-režiim aktiveerib pildistabilisaatori ainult pildi säritamise ajaks.

Parem pildikvaliteet tänu SWC-vääristusele
Digitaalfotograafia jaoks loodud Canoni patenteeritud vääristus Subwavelength Structure Coating (SWC) aitab vähendada väliste peegelduste põhjustatud parasiitkujutisi ja helki. Kate vähendab peegeldusi ning tagab detailsed ja selged pildid.

Kiire ja vaikne automaatteravustamine
Rõngastüüpi USM (Ultrasonic Motor) kasutab ülikiireks ja vaikseks automaatteravustamiseks ultrahelisagedusega võnkeid. Automaatteravustamisele lisavad kiirust ka kiire protsessor ja optimeeritud automaatse teravustamise algoritmid. Teravustamist saab autofookust välja lülitamata igal hetkel käsitsi korrigeerida.