NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF 40mm F2.8 STM

EF 40mm F2.8 STM on Canoni esimene pannkookobjektiiv. Objektiivil on uuenduslik STM autofookusmootor ja kiire autofookus.

•Hõlpsalt kaasaskantav "pannkook" objektiiv.
•Sujuv ja vaikne STM-teravustamine ühilduva kaameraga filmimisel.
•Kiire f/2,8 maksimumava kehvades valgusoludes jäädvustamiseks.
•Teravustamiskaugus alates 0,3 m.
•Kiire ja vaikne AF nõelteravateks tulemusteks.
•Hea pildikvaliteet kogu kaadri ulatuses.


Kompaktne ja kergesti kaasas kantav
EF 40mm F2.8 STM on Canoni esimene "pannkook" objektiiv. See väga õhukese korpuse ning valgusjõulise avaga fiksobjektiiv sobib kasutamiseks nii pool- kui ka täiskaadersensoritega kaamerate ees.

Kiire autofookus
Kiire ja täpse teravustamisega täiustatud AF-jõudlust pakkuv uus objektiiv lihtsustab spontaanse, ent siiski detailse ja selge foto tegemist. Näiteks dokumentaal-, spordi- ja reisifotograafide jaoks.

Samm-mootori tehnoloogia
Objektiiv sisaldavad uut samm-mootori tehnoloogiat (STM), mis võimaldab liikuvate objektide filmimisel kiiret ja pidevat teravustamist, tagades sellega sujuvad ja selged videod.
STM mootor teeb võimalikuks kiire ja sujuva autofookuse pildistamisel Live View režiimis ning videot filmides. Lisaks on mõlemal objektiivil elektromagnetiliselt muudetav diafragma – see väljendub võimaluses muuta ava suurust sujuvalt (oluline video filmimisel).

Suurepärane pildikvaliteet
EF 40mm F2.8 STM sobib fotograafidele, kes soovivad mitmekülgset, kompaktset ja kerget objektiivi portreede, reportaažide, reisikogemuste või maastike jäädvustamiseks. Ringikujulise, seitsme lamelliga ava täppisreguleerimist võimaldav elektromagnetiline diafragma aitab luua kaunist bokeh-efekti ning Super Spectra vääristusega asfääriline lääts tagab parima võimaliku pildikvaliteedi kogu kaadri ulatuses.

Sobib toodetele

Adapter EF objektiivide kasutamiseks