NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF 600mm F4.0 L IS USM II

EF 600mm f/4L IS II USM on võimsa suurendusega superteleobjektiiv, millel on integreeritud pildistabilisaator ja suur maksimaalne ava (f/4). Ideaalne väljas töötavatele loodus- ja spordifotograafidele.

• Suure jõudlusega 600 mm objektiiv
• Fluoriit- ja UD-läätseelemendid
• Suur maksimaalne ava (f/4)
• Rõngastüüpi USM tagab kiire autofookuse
• 4-astmeline pildistabilisaator
• Kaitsev fluorkate eesmisel ja tagumisel läätsel
• 4,5 m min teravustamine
• 9 lamelliga diafragma
• Võimas teravustamine videote jaoks
• Tolmu- ja niiskusekindel


Toob tegevuse lähedale


Kompaktne ja kerge superteleobjektiiv
Objektiivil EF 600mm f/4L IS II USM on kerge magneesiumisulamist ja titaanist ehitus, mis vähendab kaalu ning tagab vastupidavuse ja kvaliteedi.

Kõrgetasemeline optika
Keerukas optikasüsteem sisaldab fluoriit- ning UD-läätseelemente, mis aitavad vältida aberratsioone ning moonutusi. Suur maksimaalne ava (f/4) võimaldab kasutada Canoni ekstenderit EF 2.0x III ning kasutada koos sellega EOS-1-seeria kaamerate autofookust.

Kiire ja vaikne autofookus
Rõngjastüüpi USM (Ultrasonic Motor) kasutab ülikiireks ja vaikseks teravustamiseks ultrahelisagedusega võnkeid. Autofookusele lisavad kiirust ka kiire protsessor ja optimeeritud automaatse teravustamise algoritmid. Vajadusel saab fookust alati käsitsi korrigeerida ka automaatse teravustamise režiimist väljumata.

Pildistabilisaator
Sisseehitatud pildistabilisaator võimaldab käest pildistada harilikust kuni nelja astme võrra pikema säriajaga. Mitu pildistabilisaatori režiimi parandavad pildikvaliteeti mitmesugustes olukordades, sh ka panoraamides.

Pildistabilisaatori režiim 3
Uus stabilisaatorirežiim sobib väga hästi liikuvate objektide pildistamiseks, eriti aga kaasavedamiseks, kuna stabilisaator lülitub sisse ainult säritamise ajaks.

Parem pildikvaliteet tänu SWC-vääristusele
Spetsiaalselt digifotograafia jaoks loodud patenteeritud vääristus Subwavelength Structure Coating (SWC) aitab vähendada objektiivisiseste peegelduste põhjustatud parasiitkujutisi ja helki. Kate vähendab peegeldusi ning tagab detailsed ja selged pildid.

Võimas teravustamine
Objektiivi EF 600mm f/4L IS II USM võimas kahekiiruseline teravustamisrežiim võimaldab teravustamist reguleerida ühtlasel pideval kiirusel, mis on ideaalne videoid salvestades.

L-seeria kvaliteet
L-seeriasse kuuluvad Canoni kõige esinduslikumad professionaalsed objektiivid, mis on EF-optika täppistootmise parimaks näiteks. L-seeria objektiivid ühendavad suurepärase jõudluse ja käsitsetavuse ning on väga tolmu- ja niiskusekindlad.

LisatarvikudObjektiiviga EF 600 mm f/4L IS II USM on kaasas varjuk (ET-160 WII), objektiivikork (E-185B) ja vutlar 600B.