NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
EF 70 - 300mm F4.5 - 5.6 DO IS USM

EF 70 - 300mm F4.5 - 5.6 DO IS USM

Täiesti uue disainiga tele-zoomobjektiiv. Maailma esimene peegelkaamera zoomobjektiiv, mis sisaldab endas DO elementi. Triumf kvaliteetse, kompaktse ja kerge optika maailmas.

• 3-kihiline DO element
• Pikkus kõigest 9,99cm
• Ülim pildikvaliteet
• Pildistabilisaator
• Vaikne, kiire autofookus
• Pidev manuaalne fokuseerimine
• Ümmargune ava meeldivaks tausta udustamiseks
• Zoomirõnga lukustus
• E-TTL kaugusmõõtmine
• Objektiivi vääristus optimiseeritud digikaameratega kasutamiseks

Mitmekihilise DO elemendi, pildistabilisaatori ja USM teravustamismootoriga uus EF 70 - 300 f/4.5 - 5.6 DO IS USM on täpsusoptika uus tase. See objektiiv seab uued standardid pildikvaliteedile ülikompaktsetes objektiivides. IS tehnoloogia võimaldab üliteravaid pilte ka pikki säriaeg kasutades samal ajal kui USM tagab ülikiire autofookuse.

DO faktor
EF 70 - 300 f/4.5 - 5.6 DO IS USM on maailma ainus zoomobjektiiv, mis sisaldab endas DO elementi. Uue kolmekihilise DO elemendi tutvustamine ei võimalda mitte ainult ülikompaktset korpust, vaid ka ülimat pildikvaliteeti. DO element on kombineeritud normaalsete valguslainet painutavate elementidega, et kompenseerida värviaberratsioonid. Seeläbi on saavutatud täiesti uus tase värvidefektide korrigeerimises, mis oli seni võimalik ainult UD või fluoriitelemente kasutades. Tulemuseks on ülim kvaliteet kompaktses kestas.

Pildistabilisaator
EF 70 - 300 f/4.5 - 5.6 DO IS USM sisaldab endas Canoni 3-stopi pildistabilisaatorit, mis teeb ta ideaalseks käest pildistamiseks. Canoni pildistabilisaator võimaldab fotograafidele kasutada säriaegu, mis on kuni 3-stopi pikemad ilma foto udustumiseta. Pildistabilisaatori režiim "2" korrigeerib ainult vertikaalse värina ja on seega ideaalne paanimiseks. Pildistabilisaator on ideaalne objekti jälitamiseks või liikuvast sõidukist pildistamisel.

Kiire autofookus
Objektiivi micro USM mootor võimaldab ülikiiret ja vaikset autofookust, mis koostöös võimsa protsessori ja uute algoritmidega on kiirem kui inimsilm.

Meeldiv tausta udustamine
Ümmargune ava võimaldab perfektset tausta udustamist pildistades suure avaga - ideaalne sügavusefekti tekitamiseks, ning objekti taustast isoleerimiseks.

Koostöös EOSiga
EF 70 - 300 f/4.5 - 5.6 DO IS USM on optimiseeritud töötama uusimate EOS süsteemidega, mis suudavad objektiivi kiirusest kõige enam kasu lõigata. Objektiiv saadab kaugusinformatsiooni tagasi kaamera E-TTL II välklambisüsteemi, et tagada optimaalne säritus igas võttesituatsioonis.

Harmoonia loodusega
Järgides Cnaoni kõrgeima taseme keskkonnapoliitikat, on objektiivis kasutatud ainult pliivaba klaasi.

Sobib toodetele

Adapter EF objektiivide kasutamiseks