NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF 85mm F1.2 L II USM

EF 85 mm f/1.2 L II USM on kiire objektiiv, mis toob kasutajani kõrgeima taseme optilise jõudluse. Maksimaalne ava f/1.2 teeb objektiivist professionaali valiku hämaras pildistamisel või portreeoptikana kasutamisel.

• L-seeria ehitus ja optika
• Suur ava f/1.2
• Kiire, vaikne USM autofookus
• Super Spectra vääristus
• Ümmargune ava suurepäraseks tausta udustamiseks
• E-TTL II kaugusinfo saatmine
• Vutlar ja valgusvarjuk

L-seeria kvaliteet
See objektiiv sisaldab endas Canoni kõrgeima standardi L-seeria optikat, ehituskvaliteeti, usaldusväärsust ja kasutusmugavust. Objektiiv on ilmastikukindel ja seega ei pääse objektiivi sisse niiskus ja tolm, ning võid teda kasutada ka väga karmides tingimustes.

Suur ava f/1.2
Suur ava f/1.2 võimaldab kasutada lühemaid säriaegu pildistades hämaras, ilma vajaduseta kasutada välklampi. Suur ava võimaldab ka täielikku kontrolli teravussügavuse üle.

Meeldiv tausta udustamine
Ümmargune ava võimaldab perfektset tausta udustamist pildistades suure avaga - ideaalne sügavusefekti tekitamiseks, ning objekti taustast isoleerimiseks. EF 85 mm f/1.2 on ideaalne portreede fotografeerimiseks.

Kiire, vaikne autofookus
Ringikujuline USM mootor võimaldab ülikiiret autofookust, olles samaaegselt peaaegu kuulmatu. Võimalik on ka pidev manuaalne fokusseerimine ilma vajaduseta fokusseerimisrežiimi vahetuseks.

Super Spectra vääristus
Optimiseeritud Super Spectra läätsevääristused vähendavad peegeldumisest tekkivaid pildidefekte, mis tekivad digipeegelkaameratel, kui valgus sensorilt objektiivi sisse tagasi peegeldub. Spetsiaalne vääristus aitab ka reprodutseerida tõetruimaid värve ja suurendada kontrasti.

E-TTL II särimõõtmine
Objektiiv saadab kaugusinformatsiooni tagasi kaamera E-TTL II välklambisüsteemi, et tagada optimaalne säritus igas võttesituatsioonis.

Lisavarustus
EF 85 f/1.2 L USM objektiiviga tuleb kaasa vutlar ja valgusvarjuk

Sobib toodetele

Adapter EF objektiivide kasutamiseks