NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF-S 18 - 55mm F3.5-5.6 IS STM

Kompaktne ja kerge EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS STM on üldotstarbeline suumobjektiiv, mis on toodetud spetsiaalselt APS-C sensoriga kaameratele. Selle neljaastmeline pildistabilisaator tagab ka vähese valgusega pildistades terava kujutise. Objektiiv on varustatud STM-teravustamismootoriga, mis tagab vaikse, sujuva ja täpse fokusseerimise nii filmimisel kui ka pildistamisel.

• Kerge, kompaktne ehitus
• Suumivahemik 18-55 mm
• Neljaastmeline pildistabilisaator
• STM teravustamismootor
• Lühim teravustamiskaugus 25 cm
• Asfäärilised läätseelemendid moonutuste vältimiseks
• Super Spectra vääristus
• Ringikujulise avaga diafragma
• Kiire ja sujuv automaatteravustamine

Kompaktne ja kerge suumobjektiiv
EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM on standardne suumobjektiiv, mis sobibfotograafidele, kes eelistavad kerge pagasiga reisida. Selle ekvivalentne fookuskaugus on 29–88 mm 35 mm formaadis ja objektiivi suumivahemik sobib mitmesuguste objektide pildistamiseks. Lähedal töötamiseks on kogu soomivahemikus minimaalne töökaugus ainult 25 cm.

Pildistabilisaator
Teravate piltide huvides on EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II varustatud Canoni neljaastmelise pildistabilisaatoriga. See võimaldab kasutada harilikust kuni neli korda pikemat säriaega, ilma et pildikvaliteet kannataks – see on eriti kasulik omadus nõrgas valguses töötades.

STM teravustamismootor>
Objektiiv sisaldab uut samm-mootori tehnoloogiat (STM), mis võimaldab liikuvate objektide filmimisel kiiret ja pidevat teravustamist, tagades sellega sujuvad ja selged videod.
STM mootor tagab ka pildistamisel kiire ja sujuva autofookuse.

Asfääriline läätseelement Super Spectra vääristusega
Super Spectra vääristus tagab õige värvitasakaalu ning teravad ja kontrastsed pildid ning aitab vältida peegeldusi ja varikujutisi, neelates digikaamera sensorilt või sisemistelt läätseelementidelt peegelduvat valgust. Asfääriline läätseelement aitab saavutada teravad, suure kontrastsusega pildid isegi siis, kui diafragma on täielikult avatud.

Ringikujuline diafragma
Suure avaga tehtud piltide korral tekitab ringikujuline diafragma taustale ühtlase hägu, mis aitab rõhutada esiplaanil asuvaid objekte ja eemaldada taustamüra.

Lisatarvikud
Mudeli EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM juurde kuulub objektiivikork ja tolmukate. Objektiivivarjuk (EW-60C) ja pehme vutlar (LP1016) on saadaval lisatarvikutena.