NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF-S 18 - 55mm F3.5-5.6 IS

Kompaktne ja taskukohase hinnaga objektiiv, mis on ideaalne igapäevaseks kasutuseks standard-zoomobjektiivina. 4-astme pildistabilisaator võimaldab mugavalt pildistada ka kehvades valgusoludes.

• Taskukohase hinnaga universaalne zoomobjektiiv
• 35mm ekvivalentne fookuskaugus 29-88 mm
• 4-astme pildistabilisaator
• Asfääriline element
• Super Spectra vääristus
• Ümmargune ava suurepäraseks tausta udustamiseks
• Kiire autofookus ja minimaalne teravustamiskaugus 25 cm

Taskukohane, kvaliteetne zoom-objektiiv
EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS on kõrge kvaliteediga standardzoom, mis sobib alustavale fotograafile, kellele meeldib reisida kompaktse objektiiviga. Fookuskauguse ekvivalent (35mm kaadri puhul) on 29-88 mm ja see sobib seega igapäevaseks fotograafiaks. Lähivõtete jaoks on objektiivi minimaalne teravustamiskaugus kõigest 25 cm kogu vahemiku ulatuses.

Pildistabilisaator
Et minimeerida pika säriajaga uduste fotode pildistamise võimalust, on selles objektiivi Canoni uusim 4-astme pildistabilisaator. Võimalikud on säriajad, mis on 4 astet lühemad kui muidu käe pealt pildistades oleks (näiteks 1/200 sekundi asemel 1/15 sekundit) - ideaalne halbades valgustingimustes pildistamiseks.

Asfääriline element Super Spectra vääristusega
Lisaks korrektse värvustasakaalu, teravuse ja kontrastsuse tagamisele võitleb Super Spectra vääristus ka peegelduste ja helgetega. Asfääriline läätseelement tagab selle, et objektiiv oleks terav ja kontrastne ka servades.

Meeldiv tausta udustamine
Ümmargune ava võimaldab perfektset tausta udustamist pildistades maksimaalse avaga - ideaalne sügavusefekti tekitamiseks, ning objekti taustast isoleerimiseks.

Pliivaba klaas
Selles objektiivis on kasutatud ainult keskkonnasõbralikku pliivaba klaasi.

Lisavarustus
EF-S 18 - 55mm F3.5 - 5.6 IS komplektis on objektiivi tagakork ja objektiivi kate. Lisavarustusena on võimalik osta vutlar ja valgusvarjuk.