NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF-S 35mm F2.8 macro IS STM

Kompaktse disainiga objektiiv EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM on võimelinesuurepärase detailiga jäädvustama nii 1:1 suurendusega kui ka lähivõtete puhul. Esimesena EF-S läätsede seas sisaldab see sisseehitatud Macro Lite LED täiendavat valgustussüsteemi, mis võimaldab kasutajal lähivõtteid oma soovi järgi valgustada.
Objektiiv on varustatud Hybrid IS pildistabiliseerisaatoriga, mis tagab teravama kujutise isegi halvemates valgustingimustes. Objektiivi STM-teravustamismootor tagab vaikse, sujuva ja täpse fokusseerimise nii filmimisel kui ka pildistamisel.

• Kompaktne ja kerge disain
• Vahemikule 56 mm vastav fookuskaugus
• Hybrid IS pildistabilisaator
• STM teravustamismootor
• UD-element
• Macro Lite LED lisavalgustussüsteem
• Ringikujuline diafragma

Kompaktne ja kerge objektiiv
EF-S 35mm f/2.8 IS STM on kõrget pildikvaliteeti pakkuv objektiiv, mis kaalub kõigest 190g.

STM teravustamismootor
Objektiiv sisaldab uut samm-mootori tehnoloogiat (STM), mis võimaldab liikuvate objektide filmimisel kiiret ja pidevat teravustamist, tagades sellega sujuvad ja selged videod.
STM mootor tagab ka pildistamisel kiire ja sujuva autofookuse.


Objektiivi väga madala dispersiooni (UD) element
Objektiivis EF-S 35 mm f/2.8 IS STM on kasutusel Canoni väga madala dispersiooni (UD) element, mis vähendab sekundaarsete kromaatiliste aberratsioonide mõju ning tagab erksamad, teravamad ja suurema kontrastsusega pildid, ilma kogu suumivahemikku läbimata.

Macro Lite LED
Sisseehitatud esikülje Macro Lite LED valgustussüsteem võimaldab lähivõtete ajal pildistatavaid objekte täiendavalt valgustada.lampe on võimalik kohandada vastavalt vajadusele, kas valgustama kõigest paremat külge, vasakut külge või mõlemat. Samuti on võimalik reguleerida lampide eredust, reguleerimaks varjude tekkimist.


Ringikujulise avaga diafragma
Suure avaga tehtud piltide puhul tekitab ringikujuline diafragma pehmust, isegi hägusust, mis on ideaalne, et pildistatavaid objekte segavalt taustalt esile tuua.