NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF-S 55 - 250 mm F4.0-5.6 IS

Kompaktne ja taskukohase hinnaga tele-zoomobjektiiv, millel suur jõudlus ja 4-astme pildistabilisaator.

• Taskukohase hinnaga tele-zoomobjektiiv
• 35mm ekvivalentne fookuskaugus 88-400 mm
• 4-astme pildistabilisaator
• UD element
• Super Spectra vääristus
• Ümmargune ava suurepäraseks tausta udustamiseks

Taskukohane, võimas tele-zoomobjektiiv
EF-S 55 - 250mm F4.0 - 5.6 IS on tele-zoomobjektiiv, mis kombineerib võimsa jõudluse ja kõrge pildikvaliteedi. 35mm ekvivalentne fookuskauguste vahemik 88-400 mm on ideaalne fotograafidele, kes otsivad taskukohast, mitmekülgset üld-telefotograafiaks.

Pildistabilisaator
Et minimeerida pika säriajaga uduste fotode pildistamise võimalust, on selles objektiivi Canoni uusim 4-astme pildistabilisaator. õimalikud on säriajad, mis on 4 astet lühemad kui muidu käe pealt pildistades oleks (näiteks 1/200 sekundi asemel 1/15 sekundit) - ideaalne halbades valgustingimustes pildistamiseks.

UD läätseelement
EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS sisaldab Canoni UD (ülimadala dispersiooniga) läätseelementi, mis surub alla teisesed kromaatilised aberratsioonid ning tulemuseks on terav, selge kontrastne pilt kogu kaadri ja kogu vahemiku ulatuses.

Super Spectra vääristus
Super Spectra vääristus hoiab ära helked ja peegeldused, mis tekivad objektiivide kasutamisel digikaameratega, kus valgus peegeldub sensorilt objektiivi sisse tagasi. Vääristus aitab hoida ka täpset värvitasakaalu ja kõrget kontrasti.

Meeldiv tausta udustamine
Ümmargune ava võimaldab perfektset tausta udustamist pildistades maksimaalse avaga - ideaalne sügavusefekti tekitamiseks, ning objekti taustast isoleerimiseks.

Pliivaba klaas
Selles objektiivis on kasutatud ainult keskkonnasõbralikku pliivaba klaasi.

Lisavarustus
EF-S 55 - 250 mm F4.0 - 5.6 IS komplektis on objektiivi tagakork ja objektiivi kate. Lisavarustusena on võimalik osta vutlar ja valgusvarjuk.