NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF-S 55 - 250mm F4.0-5.6 IS STM

Kompaktne ja kerge teleobjektiiv EF-S 55–250 mm f/4–5.6 IS STM on loodud spetsiaalselt APS-C sensoriga kaameratele. Objektiiv on varustatud STM-teravustamismootoriga, mis tagab vaikse, sujuva ja täpse fokusseerimise nii filmimisel kui ka pildistamisel. 3.5-astmeline kompenseeriv pildistabilisaator võimaldab filmida ja pildistada ka nõrgemas valguses.

• Kompaktne ja kerge telesuumobjektiiv
• Vahemikule 88–400 mm vastav fookuskaugus
• 3.5-astmeline automaatse panoraamtuvastusega pildistabilisaator
• STM teravustamismootor
• UD-element
• Super Spectra vääristus
• Ringikujuline diafragma

Kompaktne ja kerge telesuumobjektiiv
EF-S 55–250 mm f/4–5.6 IS STM on endas suurt jõudlust ja kõrget pildikvaliteeti ühendav telesuumobjektiiv, mis kaalub kõigest 375g. 35 mm formaadis vahemikule 88–400 mm vastava fookuskaugusega on see ideaalne foto- ja videograafidele, kes soovivad taskukohast ja mitmekülgset objektiivi telefotograafia ja filmimise jaoks.

STM teravustamismootor
Objektiiv sisaldab uut samm-mootori tehnoloogiat (STM), mis võimaldab liikuvate objektide filmimisel kiiret ja pidevat teravustamist, tagades sellega sujuvad ja selged videod.
STM mootor tagab ka pildistamisel kiire ja sujuva autofookuse.

Automaatse panoraamimistuvastusega pildistabilisaator
Kaameravärina mõju vähendamiseks on objektiivis EF-S 55–250 mm f/4–5.6 IS STM kasutatud Canoni 3.5-astmelist kompenseerivat pildistabiliseerimistehnoloogiat. See võimaldab kasutada kuni 3.5 korda pikemat säriaega ilma märgatava pildihägususe suurenemiseta. Automaatne panoraamimistuvastus lülitab pildistabilisaatori automaatselt välja kas horisontaalses või vertikaalses suunas liikuvate objektide jälgimisel.

Objektiivi väga madala dispersiooni (UD) element
Objektiivis EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS STM on kasutusel Canoni väga madala dispersiooni (UD) element, mis vähendab sekundaarsete kromaatiliste aberratsioonide mõju ning tagab erksamad, teravamad ja suurema kontrastsusega pildid, ilma kogu suumivahemikku läbimata.

Super Spectra vääristus
Canoni Super Spectra vääristus hoiab ära peegelduste ja varikujutiste tekke, neelates digikaamera sensorilt või sisemistelt läätseelementidelt peegelduvat valgust. Super Spectra vääristus aitab tagada ka sobiva värvide tasakaalu ning teravad ja kontrastsed kujutised.

Ringikujulise avaga diafragma
Suure avaga tehtud piltide puhul tekitab ringikujuline diafragma pehmust, isegi hägusust, mis on ideaalne, et pildistatavaid objekte segavalt taustalt esile tuua.

Lisatarvikud
Mudeliga EF-S 55-250 mm f/4-5.6 IS STM on kaasas ka objektiivikork ja tolmukate. Objektiivivarjuk (ET-63) ja pehme vutlar (LP1019) on saadaval lisatarvikutena.