NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF-S 60mm F2.8 USM Macro

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM on esimene EF-S seeria makroobjektiiv. Dünaamiline, kompaktne, kiire fookusega objektiiv pakub võimsaid detaile, mis ületavad isegi inimsilma.

• Fookuskaugus 96mm (35mm ekvivalent)
• Kompaktne ja kerge
• Kõrge lahutusvõime, kontrast ja pildikvaliteet nurgast-nurgani
• Kiire autofookus koos vaikse USM mootoriga
• Manuaalne fookus ilma fookustamisrežiimi vahetamata
• Super Spectra vääristus
• Suur ava

Too lähedale
Oma omadusega salvestada objekte elusuurustena pakub EF-S 60mm f/2.8 Macro tõsisele makroobjektiivile kohast jõudlust EF-S seerias. Oma fookuskaugusega 96mm (35mm ekvivalent) pakub objektiiv hingetukstegevaid lähifotosid. Minimaalne fokusseerimiskaugus 20cm võimaldab sul pääseda objektile ülilähedale ja täita vajadusel kogu kaadri ainult subjektiga

Miniatuurne maailm
EF-S 60mm f/2.8 Macro USM töötab harmoonias EF-S bajonetiga kaameratega, et lasta sul avastada uut miniatuurset maailma fotograafias. Loodusfotograafid armastavad võimalust püüda kaadrisse ka pisikesi olendeid. Oma makrofotodega tood vaataja miniatuurse maailma keskele.

Meeldiv tausta udustamine
Ümmargune ava võimaldab perfektset tausta udustamist pildistades suure avaga - ideaalne sügavusefekti tekitamiseks, ning objekti taustast isoleerimiseks.

Reisi kergelt
EF-S 60mm f/2.8 Macro USM lisab su fotokomplekti tohutult võimalusi, aga ülimalt vähe raskust. Ringikujuline USM mootor võimaldab ülimalt täpset, kiiret ja vaikset autofookust. Lisaks sellele on võimalik ka pidev manuaalne teravustamine ilma fookustamisrežiimi vahetamata.

Lahutusvõime ja kvaliteet
Canonil on üle 60 aasta vanune kogemustepärand, mida on kasutatud ka antud objektiivi väljatöötamisel. EF-S 60mm f/2.8 võimaldab kõrget lahutusvõimet, kontrasti ja pildikvaliteeti kogu kaadri ulatuses kogu fookuskauguse vahemikus.

Digikeredele disainitud
Optimiseeritud Super Spectra läätsevääristused vähendavad peegeldumisest tekkivaid pildidefekte, mis tekivad digipeegelkaameratel, kui valgus sensorilt objektiivi sisse tagasi peegeldub. Spetsiaalne vääristus aitab ka reprodutseerida tõetruimaid värve ja suurendada kontrasti. Lisavarustuses olev valgusvarjuk võimaldab peegeldusi veelgi vähendada.