NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 1000D + EF-S 18-55 mm DC

EOS-seeria kompaktseim kaamera, millel on 10,1 megapiksline CMOS sensor, DIGIC III protsessor ning muud Canoni profikaameratest tuntud tehnoloogiad. See komplekt sisaldab endas EOS 1000D kere, objektiivi EF-S 18-55mm F3.5-5.6 III.

EISA• 10,1 megapiksline CMOS sensor
• Sarivõte kuni 3 kaadrit sekundis
• 7-punkti laia alaga autofookus
• EOS sisemine puhastussüsteem
• 2,5" LCD-ekraan ning Live View otsevaate funktsioon
• DIGIC III protsessor
• SD/SDHC mälukaartide tugi
• Pildistiilidega fotode töötlemine
• Kompaktne ja kerge
• Ühildub kõigi EF/EF-S objektiivide ning EX Speedlite välklampidega

10,1 megapiksline CMOS sensor
10,1 megapiksline CMOS sensor jäädvustab piisavalt detailselt, et saaksid välja trükkida ka pilti kärpides vähemalt A4 formaadis fotosid. Canoni CMOS sensori tehnoloogia tagab selged ja teravad fotod ka hämaras pildistades.

Kuni 3 fotot sekundis
Spordivõistlustel pildistades on kindlasti kasu EOS 1000D võimalusest jäädvustada JPEG-vormingus fotosid kiirusega 3 kaadrit sekundis kuni mälukaart saab täis. 2 GB mälukaart võimaldab niimoodi ilma pausideta salvestada järjest 514 fotot.

7-punkti laia alaga autofookus
Laia alaga autofookus kasutab 7 erinevat fookustamispunkti, et saada terav foto kiiresti ka subjektidest, kes ei asu kaadri keskosas. Keskmine fookustamispunkt võimaldab kiiret fookustamist ka hämaras või vähese kontrastsusega oludes.

EOS sisemine puhastussüsteem
Canoni sisemine tolmutõrjumissüsteem kasutab kolme meetodit tolmuga võitlemisel. (1) Erimaterjalid minimeerivad tolmu tekkimist kaamera peeglikambris. (2) Isepuhastuv sensori puhastussüsteem raputab madalpääsfiltrit iga kord, kui kaamera sisse-välja lülitatakas. (3) Põikpäised tolmuterad eemaldatakse mugavalt Digital Photo Professional tarkvaras.

2,5" LCD-ekraan ning Live View otsevaate funktsioon
Live View otsevaate režiim võimaldab kasutada kadreerimiseks 2,5" LCD-ekraani. Niimoodi on võimalik kasutada pildistamisel palju loomingulisemaid võttenurki. Pärast võtet on suure lahutusega ekraanil mugav pilte vaadata ning sõpradele näidata.

Suur pildiotsija
Suur pildiotsija teeb kadreerimise lihtsaks ka kõige päikselisemal päeval.

DIGIC III protsessor
Canoni uusim DIGIC III protsessor, mida kasutatakse ka EOS-seeria profikaamerates tagab kiire kaamera töötamise, täpse värvide reprodutseerimise ning aku pikema kestvuse.

SD/SDHC mälukaartide tugi
Populaarseid SD/SDHC mälukaarte kasutav EOS 1000D on ideaalne neile, kes juba omavad mõnda SD-mälukaarte kasutavaid seadmeid.

Täielik kontroll pildi üle
Pildistiilid võimaldavad mugavat kontrolli fotode välimuse üles. Kontrasti, teravust ja küllastust saab kohandada kasutades Canoni võimsat tarkvarapaketti, mis tuleb kaameraga kaasa.

Kompaktne, eriti kerge kere
EOS 1000D on kergeim ja kompaktseim digitaalne EOS peegelkaamera, mis kaalub kõigest 450g.

Lai valik objektiive ja lisaseadmeid
EOS 1000D ühildub kõigi EF/EF-s objektiividega ning Speedlite EX välklampidega. Lisaks on saadaval palju EOS lisaseadmeid, mis kaamera kasutamist paremaks teevad.