NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 100D + EF-S 18-55 IS STM

Kõikjale kaasavõetav väike ja tundlik digipeegelkaamera. 18-megapiksline EOS 100D saavutab suurepärased fotod ja videod ning sellel on optiline pildiotsija ja intuitiivsed puuteekraani juhtnupud.

• Kvaliteetsed ja vähese müraga pildid tänu väga kompaktsele ja igale poole kaasavõetavale digipeegelkaamerale.
• Tehke sama kaameraga nii 18-megapiksliseid fotosid kui ka täis-HD-videoid
• Kiiresti kasutatav, optilise pildiotsija ja tundlike nuppudega
• Lihtsasti kasutatav suur puuteekraan
• Alustage pildistamist kiiresti ja lihtsalt intelligentse automaatse stseenirežiimi abil

Digipeegelkaamera, mida ei taha kunagi koju jätta
EOS 100D on täisfunktsioonidega tundlik digipeegelkaamera, mis on ka piisavalt väike, et seda igale poole kaasa võtta. Täiuslik kaamera teie elustiili jäädvustamiseks. Tehke igal pool 18-megapiksliseid fotosid ja täis-HD-videoid ning nautige ka nõrgas valguses suurt jõudlust: maksimaalne ISO-tundlikkus 12 800 (laiendatav väärtuseni ISO 25 600) võimaldab teha vähese müra ja õige atmosfääriga pilte.

Lihtne ja nauditav kasutamine
Tehke fotosid, kasutades kaamera juhtimiseks heledat ja tundlikku optilist pildiotsijat või 1 040 000-punktilist 7,7 cm (3,0 tolli) 3:2 Clear View II TFT puuteekraani. Navigeerige menüüdes, eelvaadake pilte ja teravustage ning pildistage ekraani puudutades.

Lihtne kasutamine – fantastilised tulemused
Canoni intelligentse automaatse stseenirežiimi tehnoloogia analüüsib stseeni ja valib kaamerasätete hulgast automaatselt sobivaimad. Ja teie fotograafiaoskuste arenedes õpetab sisseehitatud funktsioonijuht, kuidas oma kaamerast viimast võtta.

Jäädvustage täis-HD-videoid
Tehke kvaliteetseid täis-HD-videoid (1080p). Juhtige säri, teravustamist, heli ja muud või kasutage videostseenide režiimi, et muudetud videoklipid kaamerasse salvestada. Hybrid CMOS AF II pakub pildistamise ajal pidevat teravustamist, mis on täiuslik liikuvate objektide teravana hoidmiseks.

Jäädvustage tegevust
Jälgige ja jäädvustage kiirelt liikuvaid objekte kiirusega 4 kaadrit sekundis ning kasutage ära üheksat automaatteravustamispunkti, et isegi perifeerseid objekte kiirelt ja täpselt teravustada.

Järgmiste loominguliste sammude tegemine
Väljendage oma loomingulisust EOS 100Di loominguliste filtritega. Eriti efektne võte jäädvustab samal ajal rakendatud filtriga ja originaalpildi. Valige teralise mustvalge, mängukaamera, miniatuuriefekti ja teiste seast sobiv ning eelvaadake iga filtri efekti enne pildistamist.

Iga stseeni jaoks oma režiim
Temaatilised stseenirežiimid valivad automaatselt kaamerasätete hulgast pildistatava objekti jaoks sobivaima. Valige portree, maastiku, spordi, laste, toidu ja teiste teemade hulgast. Ja kui olete valmis, sisenege loomingulisse automaatrežiimi, et selliseid tegureid, nagu nt taustahägu, intuitiivse liidese kaudu paremini juhtida.

Tere tulemast EOS-süsteemi
Kasutage EOS-süsteemi kuuluvate objektiivide, lisatarvikute ja välkude laialdast valikut.