NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 1200D + EF-S 18-55mm IS II

Canon EOS 1200D on peegelkaamera, mis muudab fotode ja täis-HD-videote jäädvustamise varasemast veelgi lihtsamaks. Kaameras on ühendatud Canoni kujutissüsteem intuitiivsete ja lihtsalt kasutatavate juhikute ning automaatrežiimidega. EOS 1200D on esimene Canoni kaamera, millega kaasneb mobiilseadmetele mõeldud rakendus EOS Companion, mis sisaldab kasulikke nõuandeid ja õpetusi kaameraga parima tulemuse saavutamiseks. Komplektis on EOS 1200D kere ja EF-S 18-55mm 3.5-5.6 IS II objektiiv.

• 18-megapiksline CMOS-sensor
• Digic 4 protsessor
• Täis-HD-videosalvestus
• ISO 100-12800 valgustundlikkus
• 9 iseteravustamispunktiga autofookus
• TTL täisavaga särimõõtmine 63-tsoonilise SPC-ga
• Sarivõte kuni 3 kaadrit sekundis
• 460 000 piksliga 7,5 cm (3”) LCD-ekraan
• Lihtsalt kasutatav stseeni intelligentne automaatrežiim
• Ekraanipealsed juhised
• EOS Companion tasuta rakendus mobiilseadmetele, mis sisaldab kasulike juhiseid parima tulemuse saavutamiseks
• Ühildub kõikide EF ja EF-S objektiividega

18-megapiksline CMOS-sensor ja Digic 4 protsessor
EOS 1200D kvaliteetsed värvifotod saavutatakse 18-megapikslise APS-C CMOS-sensori ja Canoni DIGIC 4 protsessoriga. Maksimaalne ISO-tundlikkus 6400 (laiendatav väärtuseni ISO 12 800) võimaldab teha vähese müra ja õige atmosfääriga pilte ka nõrgas valguses. Üle kogu kaadri jaotuvate punktidega 9-punktine automaatteravustamissüsteem tagab detailsuse kogu kaadri ulatuses. Kiire sarivõttega saab jäädvustada pildisarju kiirusel kuni kolm kaadrit sekundis.

Täis-HD-videod
EOS 1200D pakub täis-HD-videofunktsiooni (1080p). Suur valik lihtsalt kasutatavaid juhtnuppe võimaldab filmida, reguleerides ise säritust, teravustamist ja helinivood. Professionaalsena näiva montaaži jaoks laseb režiim Video Snapshot salvestada mitu lühikest videoklippi ning ühendab need kaameras automaatselt üheks kokkuvõtvaks videoks.

Kompaktne ja lihtne kasutada
Kompaktne ja kerge EOS 1200D on hõlpsalt kaasaskantav. Kaamera suurte intuitiivselt paigutatud juhtnuppude kasutamine on lihtne ja instinktiivne, võimaldades liikumise pealt erinevaid sätteid kiirelt reguleerida. EOS 1200D sisaldab heledat optilist pildiotsijat stseenide paremaks kadreerimiseks ja 7,5 cm (3,0-tollist) teravat 460 000-punktise eraldusvõimega LCD-ekraani reaalvaaterežiimis jäädvustamiseks. Kasutades kaamera EOS 1200D stseeni intelligentset automaatrežiimi, valib kaamera automaatselt kõige sobivama kaamerasätete kombinatsiooni.

Rakendus EOS Companion
Uus rakendus EOS Companion ja hõlpsalt sirvitav kiirjuhend annab teavet kaameranuppude paigutuse ja funktsioonide kohta. Rakenduse jaotis „Inspire” pakub ekspertide õpetusi ja sammhaaval ülesandeid, et tutvustada kasutajale talle sobivas tempos fotograafia põhitõdesid. See sisaldab selliseid populaarseid teemasid nagu lemmikloomad või inimesed ning pildistamisjuhiseid näiteks säriaja või vaatenurga kohta. Samuti sisaldab see rakendus veaotsingu juhist, et pakkuda kasulikke nõuandeid oma fotode parandamise ja kõige tüüpilisemate probleemide (nt hägused või ülesäritatud pildid) vältimise kohta, aga ka soovitusi rühmapiltide ja maastike kadreerimiseks.

Loomingulised võtted
Tänu kaameras peituvatele filtritele saab igale võttele kõigest ühe nupuvajutusega lisada ainulaadse omapära. Viit erinevat populaarset kunstipärast stiili, nagu miniatuuri-, kalasilma- ja mängukaamera efekti, saab rakendada nii enne kui ka pärast pildi tegemist.

Ühildub kõikide EF ja EF-S objektiividega
Kaamera EOS 1200D ühildub Canoni EF- ja EF-S-objektiivide tootevalikuga ning EX-seeria Speedlite'i välklampidega.