NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 1300D + EF-S18-55mm F3.5-5.6 IS

Jäädvustage hõlpsasti omapäraseid digipeegelkaamera kvaliteediga pilte ja filmikunstilisi HD-videoid, kasutades 18,0-megapikslilist EOS 1300D mudelit. Jagage kiiresti Wi-Fi kaudu ja looge lähiväljasidet* kasutades hõlpsasti ühendus oma nutiseadmega.

• Suur APS-C 18-megapiksline CMOS sensor suurepäraste detailide saavutamiseks
• Digic 4+ protsessor
• Täis-HD-videosalvestus
• ISO 100-12800 valgustundlikkus
• 9 iseteravustamispunktiga autofookus, valik automaatteravustamispunkte loominguliseks kadreerimiseks
• Õppimist abistavad kaamerasisesed juhised
• Sarivõte kuni 3 kaadrit sekundis
• ca 920 000 punktiga 7,5 cm (3”) LCD-ekraan
• Lihtsalt kasutatav stseeni intelligentne automaatrežiim
• Oma piltidele loominguliste efektide lisamine
• Eksperimenteerimisvõimalusi pakkuv EOS-süsteem
• Valib automaatselt parimad seaded
• Jagage oma pilte ja juhtige kaamerat Wi-Fi kaudu ning NFC lihtsustab nutitelefoniga jagamist
• Ühildub kõikide EF ja EF-S objektiividega

Tehke omapäraseid fotosid, millega paistate teiste seast silma
Jäädvustage suurepäraste detailidega pilte tänu suurele 18,0-megapikslisele APS-C suuruses sensorile
Printige oma pilte kuni A2 formaadis või kärpige neid loominguliselt, saavutades endiselt suurepärase kvaliteedi.

Tehke meeldejäävaid atmosfääri hästi edasiandvaid pilte nõrgas valguses tänu suurele ISO-valgustundlikkusele 100–6400 (laiendatav kuni väärtuseni ISO 12 800), mis vähendab vajadust välgu järele – seega saate jäädvustada iga erilise hetke loomulikku õhkkonda.

Jäädvustage suurepäraseid portreesid, mis rõhutavad subjekti ilusal ja pehmelt hägustatud tagataustal, tänu digipeegelkaameratele omasele madalale väljasügavusele.

Jäädvustage DIGIC 4+ protsessori abil suurepäraseid pilte, mille detailid, värvid ja kontrast on täpselt sellised, nagu te neid mäletate.


Looge hõlpsasti ühendus ja jagage oma pilte maailmaga
Lähiväljaside* (Near Field Communication, NFC) abil saate luua kiiresti ühenduse ühilduvate Androidi nutitelefonide ja tahvelarvutitega ning käivitada rakenduse Camera Connect vaid ühe puudutusega. Samuti saate luua ühenduse iOS-seadme ja lähiväljaside funktsioonita seadme vahel ning käivitada rakenduse Wi-Fi kaudu. Täiuslik piltide ja videote lihtsaks edastamiseks ning jagamiseks liikvel olles.

Edastage, salvestage ja nautige fotosid ja videoid Canoni Connect Stationis CS100, mille abil saate jagada fotosid ja videoid hõlpsasti HD-teleritesse või sotsiaalmeedia lehtedele ja veebipõhistesse fototeenustesse nagu irista


Avastage oma loomingulisus videoid ja fotosid tehes
Avastage loomingulised filtrid nagu mängukaameraefekt ja miniatuuriefekt, mis lisavad teie fotodele erineva tunnetuse ja ainulaadse viimistluse.

Avastage loomingulised filtrid nagu mängukaameraefekt ja miniatuuriefekt, mis lisavad teie fotodele erineva tunnetuse ja ainulaadse viimistluse.

Kasutage videokollaaži funktsiooni, et kombineerida videoklippe ja luua suurepärase välimusega videoseeria oma olulistest mälestustest.


Jäädvustage hõlpsasti suurepäraseid detaile
Laske režiimil Scene Intelligent Auto (Nutikas automaatne stseenirežiim) enda eest töö ära teha ja jäädvustage suurepäraseid võtteid seadete pärast muretsemata. Või kui olete valmis, siis avastage oma loomingulisus, juhtides kaamerat täielikult käsitsi.

Jäädvustage otsustavaid hetki tänu tundlikule ja täpsele automaatteravustamisele ning täiseraldusvõimega pildistamisele kiirusel 3 kaadrit/s. Täiuslik teravate spordi- ja tegevusvõtete tegemiseks.

Looge ja kadreerige oma võtteid hõlpsasti optilist pildiotsijat kasutades ning vaadake tulemused üle selgel 920 000 punktilise eraldusvõimega 7,5 cm (3,0") vedelkristallekraanil.

Kasutage sisseehitatud funktsioonijuhti, et kaamera menüüsüsteemis hõlpsasti navigeerida ja saage enesekindluse kasvades oma kaamera kohta rohkem teada.

Alustage oma fotograafia teekonda Canoniga
Suurendage oma kaamera võimalusi ja vaadake, kuhu teie kirg teid viib, kasutades meie EF objektiivide ja EOS-süsteemi tarvikute laialdast tootevalikut.

Hoidke ja transportige oma digipeegelkaamerat ja EF-S objektiivi stiilses ja kvaliteetses Canoni seljakotis BP100, mis on tugev, mugav ning lihtsasti kaasaskantav.