NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 1D C kere (rendikaamera MÜÜDUD ;)

EOS-1D C on professionaalne DSLR ja 4K-salvestusega kinokaamera. EOS 1D C on läbinud HD-kinnituse saamiseks Euroopa Ringhäälingute Liidu (EBU) standarditele vastava sõltumatu testimise, mis kinnitas, et EOS-1D C on esimene digipeegelkaamera, mis pakub filmitootmiseks vajalikku pildikvaliteeti. Müügis olevat demokaamerat on väga vähe kasutatud ning kaamera ostmisel kehtib sarnaselt uutele ka aastane garantii. Kaamera asub Tallinnas Overalli Proshopis.

• 4K-videoklipid
• 1080 p, 50/60 kaadrit sekundis; Canon Log Gamma
• Tihendamata HDMI-väljund täis-HD-kvaliteediga 8-bitises 4:2:2 süsteemis
• 18,1-megapiksline CMOS täiskaadersensor
• Sarivõtted kiirusel kuni 12 või 14 kaadrit sekundis
• 61-punktiline automaatteravustamine
• ISO-vahemik 100–25 600
• Kaks DIGIC 5+ protsessorit
• Vedelkristallekraan Clear View II: 8,1 cm (3,2 tolli)
• EF- ja EF Cine objektiividega ühilduv

4K-videoklipid
Digitaalkino standardiga 4096 x 2160 (4K) videoklipid salvestatakse mälukaartidele sagedusel 24 kaadrit sekundis ja M-JPEG-vormingus (8 bitti 4:2:2), mis tagab kinotööstusele vastava suurepärase videopildi kvaliteedi.

Täiustatud videofunktsioonid
Täiustatud videofunktsioonid hõlmavad täis-HD (1080p) videosalvestust kaadrisagedustel kuni 50 või 60 kaadrit sekundis, mis sobib ideaalselt kiire tegevuse või aegluubis jäädvustamise jaoks. Sellele lisandub säri, heli ja tihenduse reguleerimise ning Super 35 mm formaati kärpimise võimalus. Kaamerasisene Canon Log Gamma funktsioon pakub suure dünaamilise ulatusega (800%) loomulikku pildikvaliteeti, tagades maksimaalse vabaduse järeltöötluses. Tihendamata HDMI-väljund võimaldab eri töövogude puhul materjali 1920 x 1080 lahutusega ning 8-bitises 4:2:2 süsteemis välistele salvestussüsteemidele salvestada. Lisatud on ka kõrvaklappide pistikupesa käsitsi reguleeritavate helitasemete juhtimiseks.

18,1-megapiksline CMOS täiskaadersensor
Canoni 18,1-megapiksline CMOS täiskaadersensor tagab hämmastava jõudluse, võimaldades ka väga nõrgas valguses fotostuudiole omase kvaliteediga, harukordselt vähese müra ja kõrge lahutusega pilte teha. Optimaalsed tulemused on tagatud ka tänu lainurkobjektiivile ja teravussügavuse paremale juhtimisele.

Ülikiired fotod
Pildistage tegevust sagedusega kuni 12 kaadrit sekundis (14 kaadrit sekundis ülikiire sarivõtte režiimis); ühte seeriasse mahub kuni 180 suurt JPEG-vormingus (või 38 RAW-vormingus) kujutist.

Suur ISO-vahemik
Erakordselt suur ISO-vahemik, mis on videoklippide puhul 100–25 600 ja fotode puhul 100–51 200 ning mida saab suurendada uskumatu tasemeni ISO 204 800, võimaldades pildistada nii väga eredas valguses kui ka peaaegu pilkases pimeduses.

61-punktiline automaatteravustamine
Ülitäpne 61-punktiline automaatteravustamine hõlmab 41 ülitundlikku ristikujulist sensorit, tagades kiirestiliikuvate objektide kiire ja täpse teravustamise valgustingimustest olenemata; lisatäpsust võimaldavad 5 topeltristi tüüpi keskset autofookuspunkti.

Kaks DIGIC 5+ protsessorit
Canoni kaks uusima põlvkonna DIGIC 5+ protsessorit pakuvad nüüdisajal kiireimat tipptasemel pilditöötlust, tagades oma klassi parima pildikvaliteedi.

Suur peegeldusvastase kattega vedelkristallekraan
Kõrglahutusega 1 040 000 punktiga 3,2-tolline vedelkristallekraan Clear View II võimaldab fotode ja video kiiret ning täpset ülevaatamist. Peegeldusvastase kattega ülivastupidav karastatud klaas hoiab ära häirivad peegeldused isegi tugevas päikesevalguses.

EF-objektiividega ühilduv
Ühildub kõigi Canoni EF-sarja objektiividega, sealhulgas EF Cinema objektiivide, EX Speedlite-välklampide ning paljude muude olemasolevate EOS-tarvikutega.