NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 1D Mark IV

EOS 1D Mark IV võimaldab jäädvustada suure 16-megapikslise lahutusvõimega fotosid kiiremini kui kunagi varem - kuni 10 kaadrit sekundis. Lisaks suudab 1D Mark IV jäädvustada ka FULL HD videot.

• 16,1 MP APS-H mõõdus CMOS-sensor
• Sarivõte 10 kaadrit sekundis kuni 121 JPEG faili järjest
• 45-punktiga AF-süsteem, millel 39 ristitundlikkusega andurit
• Full HD (1080p) videoklipid ja käsirežiim
• Kuni ISO 102400 tundlikkus
• 3" Clear View II LCD-ekraan ja Live View otsevaate režiim
• Kaks DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessorit
• EOS sisemine puhastussüsteem

16,1 megapiksline CMOS sensor
Canoni disainitud ja toodetud 16,1-megapiksline APS-H mõõdus CMOS-sensor võimaldab salvestada eriti madala müratasemega fotosid ka hämaras. Sensori suur lahutusvõime on piisav ka A3 formaadist suuremate väljatrükkide tarbeks ka pärast pildi kärpimist.

Sarivõte 10 kaadrit sekundis
EOS 1D Mark IV on ideaalne kiirete liikumiste jäädvustamiseks oma sarivõtte kiirusega 10 kaadrit sekundis. Järjest saab salvestada kuni 121 JPEG faili või 28 RAW faili.

45-punktiga AF-süsteem
Uue põlvkonna 45-punktiga AF-süsteem sisaldab 39 ristitundlikkusega andurit. Et tagada täpne teravustamine ka suure avaga objektiividega on 39 ristitundlikkusega andurit f/2.8 või suurema avaga objektiivide jaoks sobivad.

Full HD videosalvestus
Lisaks suurepärastele fotoomadustele on EOS 1D Mark IV võimeline salvestama ka FULL HD (1080P) videot erinevate kaadrisagedustega. Lisaks saavad kasutajad valida ise ISO tundlikkuse, säriaja, ava, kasutada erinevaid pildistiile ning valida ka 720P või VGA lahutuses salvestamise. HDMI-väljund võimaldab kuvada fotosid ja videomaterjali otse HD-telekate ekraanil.

Hämaras pildistamine
Tänu EOS 1D Mark IV eriti laiale ISO vahemikule (ISO 50-102400) saate jätkata pildistamist ka hämaras.

3" Clear View II LCD-ekraan ja Live View otsevaade
Suure 920 000 pikslise lahutusvõimega 3" Clear View II LCD-ekraan võimaldab täpset fotode ja videomaterjali kontrollimist. Uus ekraani ehitus minimeerib peegeldusi ning võimaldab Live View otsevaadet kasutada ka tugeva päikesevalguse käes.

Kaks DIGIC 4 protsessorit
Canoni kaks DIGIC 4 protsessorit võimaldavad kiiret suure lahutusvõimega fotode töötlemist 14-bitise värvisügavusega, et tagada täpsed värviüleminekud ning naturaalsed värvid. Lisaks on vähendatud müra kõrgetel ISO tundlikkustel pildistades ning kaamera käivitub ja vastab nupuvajutustele silmapilkselt.

EOS sisemine puhastussüsteem
EOS sisemine puhastussüteem kombineerib erimaterjale, et vähendada tolmu tekkimist peeglikambris. Fluoriidkattega madalpääsfilter tõrjub tolmu eemale ning selle vibreerimine sisse/välja lülitamisel raputab tolmu madalpääsfiltrilt maha. Kaasasolev tarkvara Digital Photo Professional võimaldab tuvastada sensoril oleva tolmu ning eemaldada selle automaatselt ka digitaalselt.

Ühildub kõigi EF-seeria objektiivide ja EX-seeria välklampidega
EOS 1D Mark IV ühildub kõigi EF-seeria objektiivide ning EX-seeria välklampidega. Niimoodi saate luua süsteemi, mis vastab täpselt teie vajadustele.